Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan kapcsolat ami mindkét fél részéről érdekkapcsolatnak indul abból lehet szerelmi kapcsolat is?
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 10:09
1/6 anonim válasza:
hogy lehet valami csak érdekkapcsolat? Szülők miatt?
2/6 anonim válasza:
Lehet. Akkor van szívás, ha csak egyikőtökben alakul ki több. Én már jártam így.:( Gondolom, az érdekkapcsolat alatt, szexen alapuló kapcsolatot érzel.
4/6 anonim válasza:
Igen érdek-kapcsolatból még lehet szerelem is de fordítva biztos hogy nem.
5/6 anonim válasza:
Csak nem valami romantikus regényt olvasol?
6/6 Skyra Diamonds válasza:
Szerintem lehet, feltéve, hogy a véletlen két olyan embert hoz össze, akik között vonzalom alakul ki.
Az asztrológia alapján például, ha a Nap, Hold, Aszcendens, Vénusz, Mars helyzete a két születési képletben harmóniában van egymással, vagy közeli kapcsolatban áll.
Irodalmi példával is tudok szolgálni: Gyerekkori egyik kedvenc olvasmányom volt Gárdonyi Géza: Ida regénye.
Aki szereti az irodalmat és a romantikát, olvassa el.
Itt is két ember érdekkapcsolatából fejlődik ki a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!