Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 év korkülönbség sok, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év korkülönbség sok, vagy még belefér?

Figyelt kérdés
Én 15F ő 18/L... Van értelme kezdeményeznem vagy úgyis lepattintana?
2012. márc. 3. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kár rá pazarolni az időt szerintem.
2012. márc. 3. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Ebben a korban még sok. Számítsd hozzá hogy a lányok előbb érnek. Gondolj bele te még gólya vagy ő meg már végzős. Bár volt már rá precedens de nem volt hosszu élettartamú.
2012. márc. 3. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Belefér:)
2012. márc. 3. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:
jaj sorry :D ha úgy volna, hogy 15L és 18F akk ok.
2012. márc. 3. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:

szerintem is sok ebben a korban

de attól még próbálkozhatsz, úgy sem mi döntünk,hanem ő

2012. márc. 3. 21:25
 6/11 A kérdező kommentje:
elkeseredve olvasom ezt, mert nagyon beleestem :S amúgy nagyobb sikerem lenne, ha 16 évesen próbálkoznék, amikor ő még csak 18 és nem tűnne olyan soknak...?
2012. márc. 3. 21:54
 7/11 anonim ***** válasza:
....állj a sarkadra, mit veszíthetsz? megbüntetni nem fognak érte, ha a lány beleegyezik, miért pattintana le? ugyan annyi esélyed van rá, mint egy korodbelinél
2012. márc. 3. 23:44
 8/11 anonim ***** válasza:

talán 3 év múlva próbáld meg.

te 18 és ő 21. már másabb felállás

2012. márc. 4. 09:34
 9/11 A kérdező kommentje:
addigra meghalok :D ink. utasítson el, mert akkor tudni fogom, hogy nem hagytam elmenni, mert megtettem mindent és nem rajtam múlt :D
2012. márc. 4. 10:11
 10/11 anonim válasza:

Helló! :) Remélem még nem késő : )

18 éves lány vagyok, a barátom 16 éves. Amikor megismertem Ő 14 éves volt, én pedig 16. Először ő is parázott, nem mert közeledni mert attól félt, hogy ezért fogom lepattintani. Először én is így gondoltam, hogy ugyanmár..Ahogy megismertem rájöttem, hogy egyáltalán nem számít.. 22 hónapja vagyunk együtt!! ;) Szóval HAJRÁ :)

2012. márc. 25. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!