Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi korkülönbség belefér?
Figyelt kérdés
Kinézett egy csaj magának buszon stb szemeztünk csomót aztán nagy nehezen megtaláltam vipen és írtam neki hogy majd beszéljünk stb stb. Aztán kiderült hogy 2hónap múlva lesz mégcsak 15 énmeg 1hónap múlva 17.... Ekkora korkülönbség ennyi évesen nagy dolog? A csajról amugy senki nemmondaná meg hogy csak 14 most de kérdés hogy a viselkedése milyen majd..... ha még túl gyerekes akkor nemjó...Megpróbáljam hátha?2009. dec. 4. 22:38
1/8 anonim válasza:
Próbáld meg, de szerintem nem fog összejönni! Sajnálom...
2/8 anonim válasza:
Hát nem nagy a korkülönbség egyáltalán,de az attól is függ,hogy a csajnak milyen a felfogása és neked milyen a felfogásod!Egy próbát megér csak nehogy beleélje túlságosan magát vagy esetleg te és aztán semmi...Ismerd meg, nem kell elkapkodni semmit.:)
3/8 A kérdező kommentje:
Hát majd kiderül..... de ha nem akkoris normálisan utasítom visza hogy nekiselegyen szar..... dekár érte aza kb 2év....de majd kiderül milyen... énsevagyok egy hú de komoly 17éves létemre szokták is mondani dehát jó hülyének lenni :D
2009. dec. 4. 22:57
4/8 anonim válasza:
Most ugye csak hülyéskedsz, hogy 2 éven vacakolsz?? Ebben a korban kb pont ez az egészséges. Csak hajrá, mindent bele!
5/8 anonim válasza:
Próbáld meg. 18 alatti vagy, a lány 14 feletti, szerintem nemgáz. Persze a csaj még ettől lehet az.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem nem a korkülönbségen vacakolok azzal nincs bajom ha pl én 18 őmeg 16lenne....... Csakhát így hogy Ő mégcsak 15lesz mindjárt azért még eléggé gyereknek számít.... Dehát majd ha beszélek vele milyen felfogása stb :)
2009. dec. 5. 11:01
7/8 anonim válasza:
15/L + 17/F = tökéletes párosítás, feltéve ha tényleg összeilletek. ebben a korban 1-2 év különbség ideális (persze a fiú javára)
8/8 A kérdező kommentje:
Nah majd kiderül jólenne :)
2009. dec. 5. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!