Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 évesen hogyan szerezhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen hogyan szerezhetnék magamnak barátnőt? (16F)

Figyelt kérdés

Nos. Nem vagyok az a nagy csajozógép...

Sokan mondták már hogy jól nézek ki, helyes vagyok, annyi lánynak tetszettem már hogy a két kezemen nem tudom megszámolni, de ők sosem tetszettek nekem, mert mondjuk ki, nem voltak épp csinosak.

Pár hónap és 17 leszek, de még egy barátnőm sem volt.

A szép lányok közelében mindig ledermedek, nem tudom mit csináljak :S. Interneten ráírni is félek a szépekre, akikkel járhatnék.. :D

Tehát nagyon félénk vagyok..

Tudnátok pár jó tanácsot adni? Az elmondottakat figyelembe véve.

Csak értelmes válaszokat légyszi...

2012. márc. 3. 16:25
1 2 3
 21/21 Fülünyúl ***** válasza:
Érdekes, hogy mennyi fiúcska elégedett magával, aztán mégsem állnak sorban a lányok. Véleményem szerint az önteltség helyett némi önvizsgálatot kellene tartani. Az önelégült srácokat amúgy sem kedveljük, sőt, messziről elkerüljük.
2012. szept. 28. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!