Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen hogyan szerezhetnék magamnak barátnőt? (16F)
Nos. Nem vagyok az a nagy csajozógép...
Sokan mondták már hogy jól nézek ki, helyes vagyok, annyi lánynak tetszettem már hogy a két kezemen nem tudom megszámolni, de ők sosem tetszettek nekem, mert mondjuk ki, nem voltak épp csinosak.
Pár hónap és 17 leszek, de még egy barátnőm sem volt.
A szép lányok közelében mindig ledermedek, nem tudom mit csináljak :S. Interneten ráírni is félek a szépekre, akikkel járhatnék.. :D
Tehát nagyon félénk vagyok..
Tudnátok pár jó tanácsot adni? Az elmondottakat figyelembe véve.
Csak értelmes válaszokat légyszi...
Háát :D
Sportolni annyira nem tudok, inkább edzeni járok.
186 cm magas vok..
igen, jól tanulok :D mérnöknek :D
Az én párom, mikor 17 évesen összejöttünk, szintén félénk, ámbátor igen jóképű, helyes, jó kiállású srác volt. Az volt a könnyű a dologban, hogy mi régóta ismertük egymást, még gyerekkorunkból, és ő úgy jött el az első randira, hogy meglátogatja egy régi iskolatársát. Így nem is volt zavarban, hanem poénkodott, mesélt vicces sztorikat, elhívott fagyizni (szeptember eleje volt, még mindig dög meleg).
Szóval a tanácsom a következő:
- ha megtetszik egy lány, mondjuk a suliból, írj rá fb-n, vagy msn-n, kezdjetek el beszélgetni. Ne félj ettől a helyzettől, nincs benne semmi. Ne te mesélj magadról, hanem kérdezgesd a csajt (légy találékony!). Ha a beszélgetés elakad, akkor mesélj el valami vicces sztorit, vagy akkor jöhet a "magadról mesélsz" rész. Szerintem az első alkalom után már kezdeményezhetsz is egy randit (személyes találkozót), mondjuk hívd el fagyizni, vagy pizzázni, tehát olyan helyre, ahol tudtok beszélgetni. Pl. ilyen szöveggel hívd el, hogy "ááá, úgy utálok írásban beszélgetni, sokkal jobb lenne, ha élőben dumálnánk. Nem jössz el xy helyre mondjuk szombaton? Az úgy sokkal jobb lenne."
Ha elfogadja a meghívást, és eljön mondjuk a fagyizóba, akkor ott is főleg ő legyen a reflektorfényben, néha bókolhatsz is neki, de ne ultracsöpögős, nyáltól ragadós stílusban, csak ilyeneket, hogy: "nahát, milyen szépen mosolyogsz! Fb-n ezt nem is lehetett látni." Persze ne ess túlzásba, nem kell 5 percenként betolni neki valami ilyen szöveget. Az első randin szerintem elég 2-3 ilyen bók.
Nyugodtan kezdeményezz, nem fog történni semmi, a csajok nem gyilkos szörnyetegek. És ha elutasítanak? Hát Istenem. Sok csajszi van a világon, akik várják a herceget fehér lovon. Ha jófej vagy, vicces, kedves, de nem túl tolakodó, és nem fárasztod őket, akkor sima ügyed van.
:O köszi, ez most tényleg sokat segített :D
Megpróbálom :D
hát lássuk csak. :-) én is helyes vágyok magas és sportos alkat. (mások szerint :-D ) és vicces is meg rendelkezem inteligenciaval is :-D ES NEM VAGYOK BUNKÓ! én úgy jöttem össze 2 éve barátnőmmel hogy megláttam a buszmegállóban és csak úgy odamentem beszélgetni vele :-) utánna jöttek a dolgok :-) nem kell félni eza lényeg :-) most 27. leszünk 1ev 11 hónapocsak :-)
19/f
Ne vesződj annyira. Legalább legyen szexuális kapcsolatod, az is jobb mint a semmi.
Én is ajánlom a társkeresőt.
Ha jó alkatod van, vicces vagy, jól nézel ki, és még eszed is van, és még így sem szedsz össze senkit akkor javaslom az index fórum HUSZ részlegét. Lehet meztelen fotókat feltölteni a megfelelő részekhez. Egy csomó szeximádó lány olvassa. Gyorsan találhatsz Partnert. Hála égnek egyre több értelmes csaj van ott :P
u.i.: vigyázz a jogásznak tanuló lányokkal. :)
Én most leszek 16 ősszel,és nekem sem volt még se barátom,se semmim.Pedig nekem is többen mondták már,hogy szép vagyok. Nem vagyok sovány,de mindneki azt mondja,hogy elég vékony vagyok.Félhosszú,szőke hullámos hajam van,márkás cuccokban járok(de nem azért,mert divatmajom vagyok,hanem,mert ebben érzem jól magam),de még olyannal nem találkoztam,aki nekem tetszett volna,és érdeklődött volna irántam,vagyis feltünően.Nem tudom,lehet,azért,mert a mi iskolánkban nagyon kevés fiú van.Négyszer annyi lány van egy osztályban,mint fiú :)Vagy,mert én is egy elég félénk természet vagyok,ha egy fiúval kell beszélgessek,aki egy kicsit is tetszik nekem,akkor leblokkolok.Valószínűleg ez így is fog maradni.Na mindegy,azért remélem neked hamar összejön valakivel,aki tetszik neked!:)Ha akarod próbálj meg interneten ismerkedni,hátha bejön,volt már rá példa.Sok szerencsét!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!