Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék magamnak önbizalmat? Nagyon nincs és szükségem lenne rá. Randizás ügyben kéne leginkább.
Boltban ilyet nem lehet venni. Ez csak terepen lehet szerezni.
Én is így vagyok vele.
Kétszer álltam sorba, amikor önbizalmat osztottak, de egyszer se kaptam.
Először is elkell magad fogadni. Azt, ahogyan kinézel, és tudd, hogy szép vagy. Ha mások látják h nem félsz, hogy mit gondolnak rólad, és nem mutatod h nincs sok önbizalmad, akkor a környezetedben lévők is másképp fognak hozzád viselkedni, és Te magad is jobban érzed majd a fiúk között is. Próbálj meg flörtölni.
Ha Randizni mész, akkor pedig ne mutasd, hogy félsz a partneredtől:D ésne mutasd h nem tudsz mit csinálni..
Találj témát, ha kell keresgélj neten olyanokat, hogy miről tudsz egy pasival beszélni. Ha pasi vagy, akkor meg csajjal...:D:D Légy magabiztos.
ennyit tudok mondani. remélem segíthettem
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!