Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Hogyan beszéljem le a páromat a tetoválásról?
lehet hogy őrült ötlet, de azért leírom.
mondd neki azt, hogy vagy a tetoválást választja, vagy téged. ha a tetoválást választja, az azt jelenti hogy téged nem is szeret. ha téged választ, akkor le tud mondani róla.
nálunk ez a történet már bevált, apu dohányzott, anyu tette fel ugyanezt a kérdést, és azóta egyetlen szál cigarettát nem szívott el(10 év).
Hát az egy igen dedós megoldás lenne, sztem ne tedd.
Ha megfigyelted (én igen, a leírásod alapján), mióta egyre erőszakosabban mondod neki, hogy na-azt-aztán-nem (mégha értem is, hogy Neked nem tetszik), azóta csakazértis arra a tetkóra teszi le a voksát.
Valahogy szelídebben kéne próbálkoznod, mert így csak egyre jobban befeszül a barátod.
"Vagy megszoksz vagy megszöksz!"
Ez szörnyű,teljesen olyan vagy,mint az én barátom...Nálunk fordítva megy ez.Falra tudnék mászni Tőle mikor elkezdi,hogy ezt meg azt ne tedd...Ez a fültágítóra,piercingre,tetoválásra és pici rasztára szól.Mindegyikből csak szolíd kell,jó ideig nem lehetett,mert a szüleim nem engedték,most mikor nyugodtan megtehetem,nehogy ne legyen azért,mert valaki meg akarja tiltani...ha én így érzem magam jól,akkor miért ne?!Én sem mondom meg másnak,hogy mit tegyen...Mikor említettem a fültágítót(3-4mm),Ő is ezzel a választós szöveggel jött,zsarolni próbált...Csak mosolyogtam rajta,tudom hogy nem hagyna el ezért,hiszen szeret,ahogy én is Őt,ha pedig mégis megtette volna,akkor igazán nincs miért siránkozni...Másik nap már fogpiszkálók voltak a fülemben,pár nap alatt csigát tettem és simán megbékélt vele..Most megint kezdjük a piercing témával,de abból sem csinálok gondot...Egy nap jön és már meg lesz :)
Ha szereted, elfogadod őt úgy, ahogy kinéz, akármit csinál a SAJÁT testével... Neki az tetszik, arra vágyik, s úgy látszik, minél inkább le szeretnéd róla beszélni, annál hajthatatlanabb. Eleinte szokatlan lesz Neked, de idővel úgy megszokod a tetoválás látványát, hogy magad is meglepődsz majd rajta.
Egyébként ez egy hannya maszk, amit belinkeltél. Jelentése (hátha ez segít megbékélni a mintával):
"a dühödt, féltékeny nőt szimbolizálja és megvéd minden rossztól"
"A széles körben elterjedt véleménnyel szemben a valóság az, hogy a Hannya Maszkoknak semmi köze a gonoszhoz vagy sátánhoz. A japán buddhizmus külön foglalkozik a pokollal, de a Hannya-k földi szörnyek. Néhány emberi érzés, mint például a szenvedély, féltékenység, gyűlölet átváltoztathatják a nõket ezekké a borzasztó szörnyekké."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!