Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hanyagoljuk a vitákat?
Ha 4 hónap után már ilyen akkor mi lesz évek múlva?
Az erőszakoskodása csak rosszabb lesz, és függetlenül attól, hogy szeret vagy sem, tovább fog romlani ez a helyzet. Az hogy 21 éves nem jelent semmit, párom is annyi volt, amikor összejöttünk, és közel sem volt ilyen. Ez nem éretlenség, ezek a dolgok a személyiségében vannak benne, amit kétlek, hogy meg fog tudni változtatni. Adj neki egy esélyt, de én úgy gondolom, hogy a szerelem nevében mindent el fogsz tőle viselni és te leszel az (képletesen) aki 2 év múlva arról fog írni, hogy "De hogy tudnék úgy viselkedni hogy ne verjen meg mindennap? Pedig tudom, hogy szeret, csak ne lenne ilyen aggresszív."
Összefoglalva: nem fog változtatni, te meg szerelmes vagy és nem fogod tudni elhagyni.
Csak azt nem értem, hogy mitől lenne rendes, és mitől érzed, hogy szerelmes beléd, amikor a kedvedért még azon sem tud úrrá lenni, hogy kevésbé szereti neked orálisan csinálni, de azért elvárja, hogy te csináld. Ez minden szerintem csak nem szerelem, mert az a kompromisszumról és a megalkuvásokról szól, és az a párod részéről egyáltalán nincs meg. És azt hiszi, hogy mindent el lehet intézni annyival hogy de "viccelt". Na ne máááár. Azok a dolgok egyáltalán nem viccből vannak mondva, hanem komolyan is gondolja.
28/n
Hát tudod, nagyon rendes pasi, és biztosan szeret is, ez teljesen kitűnik. :)
Legyetek boldogok. :)
/sarcasm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!