Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Van párom lassan már 1 éve. Kisebb vitákat eltekintve jól megvagyunk.
Szeretem, és hosszútávra tervezünk. Van egy barátja, nem túl közeli, de jóban vannak. Én is jóban vagyok a sráccal. Beszélgettünk régen is, taliztunk is a sráccal egy társaságba. Eddig nem volt gond. De pár hete megváltoztak a dolgok. Rátelepültünk msn re, (sajnos csak ritkán tudok találkozni a párommal a távolság miatt )és sokat dumáltunk,valami történt. Nem mondtunk ki semmit, csak burkolt mondatok voltak, de mindketten tudjuk, ki mire gondol. Előszőr csak kívántam (persze ezt nem tudja), de most mitha több lenne.
Pár napja fura lett. Nem keres annyit, és hiányzik....:(
Nem tudom mi történhetett, gondolom lelkifurdalása van a párom miatt, ahogy nekem is, annak ellenére, hogy nem történt semmi, de a kimondatlan szavak....
Egyikünk sem tini már, és nem tudom mit tegyek.
Kérdezzem meg mi baja, vagy mondjam azt, hogy ne beszéljünk többé?
Szeretem a párom, de most valahogy elbizonytalanodtam...
Vélemények?
Köszi előre is....
koncentrálj a párodra és hanyagold a másikat! tapasztalat: én is így jártam és a párom mellett döntöttem és ez a szerencse, mert nem sok időt elteltével éreztem, hogy a másik férfi iránti fellángolásom tényleg fellángolás volt és nem szerelem (az újdonság varázsa miatt és mert kicsit talán ellaposodott a dolog a párommal).
sztem a párodra figyelj!
Ha megmondom ne beszéljünk az egyfajta beismerés lenne.
Ha nem, akkor továbbra is irni fog.
Egyszerűen csak hanyagoljam? Vagy mondjam meg neki?
Csak az a két lehetőség van, hogy folytatni vagy sose beszélni?
Sztem van középút is. Fektesd le magadban, mi a határ, és ha ő is veszi a lapot, tarthatod vele a kapcsolatot.
Ha elég érettek vagytok - és nem tinik vagytok már - akkor ez így is működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!