Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok egy rendes pasit, aki valóban normális, és nem csak szexet akar?
"39" elbizonytalanodtam,előbb magamban,aztán rájöttem benned.Most akkor mi van? Képzeld rengeteg tapasztalatom van,képzés nélkül.Felsőbbrendű?? Nem! De nem a beidegződött társadalmi normák szerint gondolkodó élni és élni hagyó ember vagyok.Hidd el bonyolultabb ez annál,amit itt megfogalmazunk kiragadott példákkal tűzdelve tele.Nekem azt dobta a gép,hogy nem lettem gazdag,nem lettem bűnöző és nem lettem alkoholista.A sorsom kemény volt,de pont emiatt gazdagabb lettem ember ismerettel.Relatív kinek mi számít iq-nak,nekem valamiért 100 mindig 116-119,de ez semmi,nem számít,csak az "ember",az meg kevés,bocsánat,hiszen mind azok vagyunk,de valamit elszúrtunk.Ecetera ecetera
Amúgy a nemed nő???
Férfi vagyok. Én az IQ mérőket csak mint érdekességeket szoktam tekintettel venni. Egy határt megad, maiben mozog az illető, de ha nem hazsnálod megfelelően, akkor nem leszel okosabb.
A kérdező meg feltett egy banális kérdést. Ennyi erővel én is felüthetem a Nagy Sztereotípiák közhelyek útmutatóját és bemásolhatnék pár sort. De van értelme? Nincs. Ráadásul az emberi érzés nagyon bonyolult. Ezért is okosabb az ember a gépnél. A gép a másodperc tört része alatt (sőt, a századmásodperc tört része alatt) kiszámolja azt, amit én fél óra alatt. De az ember nem ennyiből áll. Hál égnek!
Bizony a mai nehéz helyzetben meg pláne. A válságot a kapcsoaltok is megsínylik. Inkább egy laza szex kapcsolat. Ideológiák szerint keressük a párunkat. A gyerekes zsülők meg hátrányban vannak. De ezt nem megfogalmazni kéne (pláne itt névtelenül), hanem inkább élni. Kimozdulni (nem buli, nem szórakozóhely, nem koncert). Új dolgokat kipróbálni. Az meberek nagyrésze ugyanúgy éli minden napjait. Nincs igény, pénz az újakra. (Ha csak énz nem lenne, akkor még jó, mert alternatívák vannak. De ha nincs igény, akkor megette a fene az egészet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!