Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok egy rendes pasit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok egy rendes pasit, aki valóban normális, és nem csak szexet akar?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már 20 éves,van tapasztalatom,tudom,mit akarok,de 10 pasiból 12 csak szexet akar,közben meg sírnak,hogy hol az életük párja...
2012. márc. 2. 08:51
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Most védekezhetnék,de minek? Azt elmondom,hogy cseszek a helyesírásra egy ilyen oldalon,viszont amit mondok az érthető,hiszen úgy írom,mint apa a hülye fiának.Ha nem sejlik ki belőle a lényeg az nem engem minősit és tapasztalatból tudom butaságból kontráznak a helyesírásra,mert nem értik,vagy nem akarják érteni,amit írok.Mivel ez egy ilyen oldal,hogy az is felel,aki nem érti,belefér az általam írt helyesírási hiba.Én is segíteni szeretnék,de mint ez a csaj is kiszúrt velem,szinte nevetséges lettem saját szemembe.Kérdem én számít akkor a helyesírás? Ha lemész egy barlangba,mert ott csövezik valaki,akinek segíteni akarsz,szerinted az számít neki,hogy milyen a ruhád? Nem! Az számít,hogy segítesz e neki,vagy sem. Az életben sok dolog felül írodik,nem kell ragaszkodni feltétlen az etikethez,ezt csak azok értik,akik,ha megkattannak az életben egyszer,akkor minden felborul,tehát találd fel magad,hogy jól érezd magad ott,ahol vagy és mivel te sem vagy tökéletes,hagy "élni" másokat,mert ami neked jó ebbe a kerge világba,az másnak nem feltétlen.

Ui: még mielött azt írjátok,hogy megbántodtam,dehogy,szélesebben nézem a világot,ennyi,a másik,ha a kedves ismerősömnek írok,kijavitom a hibáim,de az nem veri át a fejem kamu kérdésekkel és válaszokkal

Így érthető?

2012. márc. 2. 12:35
 32/42 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Senki nem támad Téged szerintem, csak elmondtuk, miért tartjuk fontosnak a helyesírást egy ilyen oldalon. Abban igazad van, hogy aki értelmes, átlát ezen és kihámozza a mondandódat, a szándékot pedig nagyra értékeli, mert attól, hogy nem tudsz helyesen írni, még adhatsz jó tanácsot (Öcsém se a helyesírásáról híres, mégis az egyik legtalpraesettebb, legtapasztaltabb ember, akit ismerek, ezt elfogultság nélkül mondom). Te pedig próbáld megérteni a mi szempontunkat - nem szeretnénk, ha lenne, aki azért szarja le a tanácsod, mert nem ad hitelt neki az íráskép miatt. Te azt mondod, a 2 több, mint az egy, mi azt, kevesebb, mint a 3. Mindenkinek igaza van. :)

2012. márc. 2. 13:03
 33/42 anonim ***** válasza:
Ja,ha mindent elolvasol!!!
2012. márc. 2. 13:09
 34/42 Lifeishard ***** válasza:
Ezt az utolsó mondatodat nem igazán értem, ha nekem címezted. Végigolvastam az írásodat (mindig végigolvasom azt, amihez hozzászólok, nálam ez alap), tudom, hogy nem bántódtál meg, azt is, hogy nem vetted támadásnak, csupán hangsúlyozni szerettem volna, hogy nem is az volt, és hogy miért tartják egyesek fontosnak. Ha megfogadod jó, ha nem, leszarom, eddig sem a helyesírás alapján ítéltem.
2012. márc. 2. 13:20
 35/42 Lifeishard ***** válasza:
Ha pedig úgy érted, hogy szarni arra, aki végig sem olvassa a mondandódat, csak fennakad a helyesíráson, az ilyenre tényleg kár karaktert pazarolni és akkor az utolsó hozzászólásomat tekintsd tárgytalannak.
2012. márc. 2. 13:34
 36/42 anonim ***** válasza:

Segghülye vagy kérdező!

Baromságokat írsz,aztán amikor letolnak,véded magad,hogy csak kitaláltad....

Én meg rajtad derültem jót,köszönöm a szuper kérdést és további boldog házasságot!

2012. márc. 2. 13:44
 37/42 anonim ***** válasza:

#31:

Pl. az ilyen válaszokat én el sem olvasom alapból, akármilyen okosság is van benne. Igénytelen, átláthatatlan, nem kezdem bogarászni, mert aki így ír, arról nem is feltételezem, hogy értelmes választ ad.

2012. márc. 2. 13:44
 38/42 anonim ***** válasza:

én elolvastam a te hülye válaszod,elég ha te tudod zseni vagy,de azért ne híreszteld

ja azért olvasom el ellenben veled,mert én tanulok a butáktól is,mondjuk nem mondtál semmit,ami nekem új lenne a hozzád hasonló öntelt gondolkodásúaktól,de reménykedtem.

Te is unatkozol?Mert fikázni a legkönnyebb,szétszedni valamit,de összerakni???

Látod te se tudtad,mert elszálltál magadtól kedves mac8

2012. márc. 2. 14:33
 39/42 anonim ***** válasza:

Lifeishard: Ez oké, csak akkor ne a neten tegye fel a kérdést. Elég baj, ha az emberek az interneten, vadidegenektől kérdeznek a saját és környezetük párkapcsoaltáról. Mert mi nem ismerjük azt a környezetet, akkor mégis mit válaszoljunk?

A másik, aki tanul a butákról: tudod aki tanul róla, az ugyan olyan buta. Fenen hangoztatod a felsőbbrendűségedet. A fogyatákosokhoz is ilyen pofával állsz? Jó dolog a sokat tudás, csak kezelni kell. Tudod intelligencia. Ami nem csak abból áll, hogy mindent fejből nyomok, hanem tudom mikor mit, meddig és hogyan. Ennyit az intelligenciádról.

2012. márc. 2. 14:54
 40/42 anonim ***** válasza:
#38: Azt vágom, hogy hozzám beszélsz, de nem tudom az értelmét kihámozni! Bocs, biztos az én gyengeségem ...
2012. márc. 2. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!