Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok egy rendes pasit, aki valóban normális, és nem csak szexet akar?
Egy férfi sem CSAK szexet akar. De egy férfi-nő kapcsolat mi másról szólna? Ha gazdasági, baráti, lelki kapcsolatot akarok, ekkor egy férfi barátommal is összeköltözhetek. Ha nővel alakítok ki kapcsolatot, akkor abban a szex is benne van.
Ezt kellene a nőknek megérteni ... És persze ez mellett a többit is akarjuk, ha kapcsolatról van szó. De amíg a nemünk különbözik, addig a szexet nem tudjuk félretenni egy kapcsolatban.
37/F
Kedves Kérdező!
Rengeteg a normális pasi, aki bír mindazon értékekkel, amikre egy párkapcsolatban szükség van. "Sajnos" azonban, majd' mindegyikük szexet is akar, ez bizony kikerülhetetlen. Noha én nem 36 vagyok, csak 26, mégis adok egy tanácsot, férfiként: ha ismerkedsz egy pasival, és le akar feküdni Veled, ne add magad azonnal persze, de sokáig nem érdemes húzni az agyát. Ha olyan vagy, akit érdekesnek, értelmesnek, megbízhatónak stb. tart, emellett még jó szerető is vagy, Veled fog maradni. Vannak persze nagyon jó színészek, akik addig teszik a szépet, amíg szét nem teszed a lábad, aztán léc, de 36 évesen, tapasztalatokkal a hátad mögött elvileg van annyi emberismereted, hogy az ilyet nagy valószínűséggel kiszúrd. Ha tehát berekeszted ott az ismerkedést, amikor a férfi úgymond "kifejezi romantikus érdeklődését" irányodban, lehet, nem vele, hanem magaddal szúrsz ki.
A hol-ra pedig a válasz: szerintem olyan helyen próbálkozz, ahol olyan férfiak vannak, akiknek hasonló az érdeklődési körük, mint Neked. A bárokat, kocsmákat kerüld. Ha pedig találsz valakit, akit érdemesnek tartanál, "normálisnak", de közben házas/jegyes/kapcsolatban van, kerüld - ha az aktuálissal megteszi, mi a garancia, hogy Veled nem fogja... Nem véletlenül írom ezt ide, mert hallottam/láttam már ilyet: a nő (szintén "érett, tapasztalt") úgy gondolta, mellette majd ott marad, majd ő megváltoztatja a faszit, aztán mikor "kudarcot vallott", persze úgy érezte, minden férfi szemét és csak dugni akar...
Szánalmas vagyok...még egy férjet se tudtam megtartani...
Hm.köszönöm a kiváló emberismeretet,bizonyára találkoztunk már személyesen,hogy ilyen alapos,mélyreható vélemény alakult ki rólam...:))
Arra már régen rájöttem,hogy a gyakorikérdések.hu az unatkozó emberek gyűjtőhelye,butábbnál butább kérdésekkel.Nos: Az általam feltett kérdés részemről is unatkozásból született,van egy üres délelőttöm,gondoltam eltöltöm viccesen.Ezen a rögtönzött szociológiai tanulmányon jót derültem.Nem is megyek bele parttalan vitákba,holott mindegyik válaszadónak tudnék viszont válaszolni.
Mellesleg nagyon boldog,kiegyensúlyozott házasságban élek,röpke 14 éve.
Csak meguntam a környezetem siránkozását ezért rögtönöztem a kérdést...
További szép napot kívánok minden kedves polgártársnak!:)
Kemény... Valóban nagyon sok a net mögött bátor, tapasztalt és világlátott ember, főleg ezen az oldalon, ráadásul, kamu kérdések kiírásával csak növekszik a számuk... Míg a maradék normális válaszolóé éppen ezért egyre csökken, hisz mi a francnak adjanak tanácsot "trollkodóknak", vagy mi most rá a "szakszó". Régebben én is röhögni jártam fel ide, mind a kérdéseken, mind a kommenteken, sokszor nem értették, mi a francot olvasok, hogy mindjárt lefordulok a székről röhögés közben. Aztán találtam egyet-kettőt, amire érdemesnek találtam válaszolni, a segítség szándéka végett, de ezek általában elvesznek a sok idióta válasz között.
A szomorú az, Kedves Kérdező, hogy, bár a kérdésed fake, a probléma valós, hiszen Te magad is írod, meguntad a környezeted siránkozását... Tetszik vagy nem, bizony vannak nők, akik képtelenek megtartani egy férjet, persze abban igazad van, ezt net mögött más ember nem tudja megítélni, ez a gyik igazi csapdája és fonáksága... Léteznek olyan nők is, akik szerint a pasi tényleg csak szexet akar. No és persze létezik olyan gyökér is, aki látatlanba, ismeretlenül ítélkezik, ebben tökéletesen igazad van; a baj az, hogy kamu kérdések kiírása is csak erősíti őket a viselkedésükben.
Annak a Válaszolónak üzenem, aki a helyesírást említi: az, hogy helyesen tudsz írni, nem egyenlő azzal, hogy helyesen vagy épp' gyorsan gépelsz-e, vagy mennyi időt töltesz a gép előtt. Ha tudsz helyesen írni, be is tudod gépelni helyesen, maximum lassaban fogod csinálni. Ne értsd félre, kérlek, nem támadásnak szánom, mindössze, mivel ez egy anonim és netes oldal, a helyesírásodból vonják le az emberek az első következtetést: adj bármilyen jó tanácsot, úgy tűnik, csökken az értéke, ha tele van helyesírási hibával, mert így tudatlannak tűnsz majd, és a válaszodat sem fogják komolyan venni. Sz@r dolog, de ez van.
Lifeishard:
Pont ugyanígy kerültem a válaszolók közé mint Te :-D
Egyébként lehet nem is annyira fake a kérdés, csak a kérdező visszakozik valami miatt :-P
A helyesírás viszont: igényesség és intelligencia. Én gyorsan gépelek (7-8 ujjal) és szar a helyesírásom. De ezt tudom magamról és nem nyomok rá a küldés gombra, mielőtt át nem olvastam még egyszer a szövegem. Másrészt nálam a böngészőkben is van helyesírás ellenőrző (minden egyéb varázslat nélkül) és ha már az kidobja a hibát, megint csak igényesség kérdése, hogy kijavítom -e, vagy leszarom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!