Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok normális lányt, miért?
Figyelt kérdés
33F vagyok, állítólag nem is annyira ronda, a keresztény értékek módjára próbálok élni (előíteletmentesen, szeretetben), van munkahelyem, autóm, meg ház is.2012. jan. 20. 22:42
1/11 anonim válasza:
szűk a társasági köröd. csak egy tipp volt.
2/11 anonim válasza:
Mert kevés normális van, azért. Legyél tevékenyebb! Járj el ide-oda szabadidődben.
3/11 anonim válasza:
Lehet nem jó helyen, vagy nem jól keresel barátnőt. De, ha nem ezzel van baj, akkor csak benned lehet valami hiba. Az egy dolog, hogy te előítéletmentes vagy, és szeretetben próbálsz élni, ha a csajnak mégsem megy a dolog. A többi, amiket még írtál, azok csak külsőségek.
4/11 anonim válasza:
Nem találsz egy darabot sem, vagy találsz, de foglalt vagy nem akar veled lenni? Nem mindegy :)
Az első esetben rossz helyen keresgélsz.
Ha csak nem akar veled lenni, akkor lehet, hogy egyszerűen nincs szerencséd.
Ha foglalt, akkor valamilyen szinten evidens.
5/11 anonim válasza:
Ez azért elég kevés információ. Ettől még lehetsz egy kiállhatatlan alak. Persze ne érts félre, nem azt akarom mondani, hogy ilyen vagy, de azért számba kell venni az olyan lehetőségeket, hogy a személyiséged nem felel meg valakinek.
6/11 A kérdező kommentje:
Talán a legelső válaszoló van legközelebb a valósághoz.
Meg nem járok sok helyre, az is igaz.
2012. jan. 20. 23:26
7/11 anonim válasza:
Kevés a normális a mai világban, ez a szomorú igazság.
Én igaz, csak 22 éves vagyok, de igazából bármit megadnék egy normális egyben nekem vonzó barátnőért.
Biztos rendes ember lehetsz, ez nem nyerő a mai lányoknál megmondom neked, annyi aljas, bunkó állatot látok szebbnél szebb nőkkel, ez van.
8/11 anonim válasza:
Mert mégse nézel ki olyan jól, az autód egy Suzuki, a házad meg szobakonyhás.
9/11 A kérdező kommentje:
Én is szeretlek.
2012. jan. 21. 08:50
10/11 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de normális nő nincs. Ha majd találsz egyet, akivel megszeretitek egymást, rájössz. Egyikünk rosszabb, mint a másik. :) Mindenesetre talán megpróbálhatnád, hogy a haverjaid kapcsán v vmi új hobbi, ilyesmi révén új társaságba keveredj. És a legfontosabb: hitesd el magadról, hogy jó arc vagy, jóképű, meg amit még akarsz. Nem csak a pasik buknak az önbizalomra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!