Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a nők vonzódnak azokhoz a pasikhoz akiknek már sok-sok nője volt?
Figyelt kérdés
Nekem a barátnőim száma eddigi életem során 50 fölött van, többször is volt olyan hogy 2 bnőm is volt egyszerre, sőt egyszer 3 is, jól hazudok ;). Sok csaj mégis indokolatlanul vonzódik hozzám. Pedig elvileg egy "szemét köcsög" pasi vagyok. Mi ebben a vonzó hölgyek? :) 24/F2012. márc. 1. 22:52
11/17 anonim válasza:
nem igaz, én pl undorodok tőled 21L
12/17 anonim válasza:
Az igazán valamirevaló hölgyek tuti nem keresnék a társaságod. Lehet összeakadtál, széppel, okossal, de az igazán talpraesettek messziről elkerültek. Persze, sokaknak tökéletesen megfelelnének azok is, akiket feléd fújt a szél. Aztán egyszer úgy is eljő az a pillanat, amikor "bekötik a fejed", bár ezt nőkre szokták mondani, de a lényegét kell nézni.
13/17 anonim válasza:
Szerintem attól vagy vonzó, hogy sok sikeréményed volt már a nőkkel, és emiatt magabiztosnak, határozottnak tűnsz a szemükben. Ez mindig bejön mindkét nemnél, a magabiztos nők is vonzzák a férfiakat.
14/17 anonim válasza:
Jó a kérdés, nem tudom, hogy mi ebben a vonzó. Én speciel rosszul vagyok az ilyen pasiktól, és az ég óvjon attól, hogy egy ilyennek a háremébe bekerüljek. Tény, hogy sok nő vonzódik a határozott, magabiztos férfiakhoz, ha még jól is néz ki, akkor pláne, de a normálisabbja ha megtudja, hogy már mindenkit felpróbáltál a környéken, rögtön nem talál annyira vonzónak. Tovább megyek, ha egy okosabb nővel futsz össze, aki jó emberismerettel bír, az már a szemed állásából felismeri a fajtádat:D Gőzöm sincs kik azok, akiknek vonzó egy ilyen igénytelen pasi. (Szerintem az egyfajta igénytelenségre vall, lelki igénytelenségre, ha valaki ezen a szinten űzi az ipart. Testire is, mert a hozzád hasonlóknak jóval nagyobb az esélyük az átlagnál minimum egy jó kis hepatitis-re. Mások érdekében remélem, hogy be vagy oltva.)
15/17 Lifeishard válasza:
Férfiként mondom, és, kedves Hölgyeim, le lehet pontozni, de igaz. Szóban persze nem, meg mindenki az ellenkezőjét állítja, de tény, hogy a nők tudat alatt vonzódnak az ilyen férfiakhoz. Miért?
Többen írták már itt, hogy azért, mert ezáltal nő a férfi önbizalma, határozottabb lesz és magabiztos, ez pedig vonzza a nőket.
A másik dolog, hogy ha azt látja a nő, az illető férfit rendszeresen kiválasztják másik nők, azt ébreszti fel benne, hogy a férfi kiválasztott, tehát vonzó értékkel bír, és mindenki az értékeset keresi.
Az is igaz persze, hogy az értelmes és tapasztalt csajok egyből kiszúrják, hogy ez az érték meglehetősen felszínes, egyszerű és rövid távon hasznos, tehát nem állnak be a sorba, még ha vonzódnak is a férfihoz.
26/F
17/17 anonim válasza:
15-ös válaszát osztom. Én is ilyen pasi vagyok, jól nézek ki, intelligensnek tartanak és követnek a nők. Ez egy ilyen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!