Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a nők vonzódnak azokhoz a pasikhoz akiknek már sok-sok nője volt?
sztem az, hogy megszelídíthetetlen pasinak hinnek, és mindegyik csaj azthiszi, namajd ő lesz aki betör téged...
XD
aztán koppanak, és sz*r szemét köcsög leszel...XD
"jól hazudok"
Ja,nem volt neked egy nőd se.Nem is vagy ennyi éves.Folytassam?Egy unatkozó gyökér vagy,kamukérdéssel.Tehetsz egy szívességet.
Az ilyen csak az idióta cafkáknak vonzó, aki reménykedve várja a hatalmas falloszod és az azzal együtt járó óriási nagy lepedőakrobatikát.(és itt ki is fulladt a "kapcsolat") Normális nőnek nem ez az élete álma, az biztos.
24/n
Ennek semmi köze annak, hogy mennyi barátnőd volt. Inkább csak szerencsés vagy a kisugárzásoddal, személyiségeddel, és hogy tudod mit kell mondani a lányoknak/nőknek. Ez ennyi. De nekem egyáltalán nem vonzó egy "falu bikája" Pláne ha azt is tudom, hogy egyszerre több barátnőd is volt, akkor tényleg elkerüllek, még véletlenül se legyek én a következő áldozatod a másik (kettő) mellett
19/L
csupán külsőleg teszel nekik,belsőleg meg hiába vagy egy hulladék a külcsín elvakítja az erre hajlamos kislányokat.
Engem nem tudnál meghatni.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!