Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nők melyik fajta férfit kedvelitek jobban?
Az a tipus jön be akiknek meleg hajlamai vannak(hosszu haj gizda izom nélküli? Vagy a férfiasabb férfik akik imosabbak?
Én a 2.hoz tertozom de nem fogok szépség versenyt nyerni
Hát hallod, téged se az eszedért szeretnek... lehet a hülye vékonyakat meg igen. (Tényleg van egy ellenszenves divatemósmittoménmi réteg, akik nagyon gázok, de csak testalkat alapján csak nem kéne már mindenki ide sorolni.)
És ha "giliszta" vagyok, akkor mi van? Már nem sokáig leszek az, képzeld én is izmosodom. Ráadásul eszem is van. 2:1...
Nekem a hosszú hajú szép arcú szálkás izmos pasik jönnek be. Ilyen opció nincs?
Mi az hogy, hogyan védi meg a lányt? Fura engem még soha nem kellett megvédeni, nem kerülök konfliktusokba...
Az én párom olyan vékony, hogy amiatt látszódnak a hasizmai...szóval a te szóhasználtodat használva gizda...de mégis tetőtől talpig férfi és nem egy nyálas köcsög. NEm csak az lehet férfi aki "izmos"...jézusom...
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!