Melyik fajta sajtokat kedvelitek?
Figyelt kérdés
Én a tarpista sajtot és a Karaván füstölt sajtot.2009. szept. 5. 14:06
2/15 anonim válasza:
Húha. :D
Paranyica, drága jó érlelt sajtok (név nem jut eszembe most hirtelen) márvány sajt, gouda, ementáli, jobb minőségű trappista, stb.
Ha lesz pénzem minden hónapban valami jó drága sajtra benevezek, sajtmániás vagyok. :)))
4/15 anonim válasza:
Mindenféle sajtot imádok, énis sajtmániásnak mondható vagyok, trappista az alap, mindig van itthon, kenhető krémsajt is, szószos olaszos tésztákhoz parmezán, márvány sajt amit ritkán veszek de szeretem, néha néha mozzarella.
5/15 A kérdező kommentje:
Régen suliban mindeki az volt osztályomból cserélgette a szendvicsét persze sajtos szenyára! Én is ugyan ezt tettem!
2009. szept. 5. 17:06
6/15 anonim válasza:
trappista, füstölt, mozzarella
7/15 anonim válasza:
A Karaván sajtot pedig sajtos kifliben amit anyu süt!
8/15 anonim válasza:
A kedvencem a trapista és a füstölt sajt.
9/15 anonim válasza:
Karaván füstölt nyamii, de mind1iket :)
10/15 anonim válasza:
Én minden fajtát szeretek, nagyon sajtos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!