Melyik fajta sajtokat kedvelitek?
Figyelt kérdés
Én a tarpista sajtot és a Karaván füstölt sajtot.2009. szept. 5. 14:06
11/15 anonim válasza:
sziasztok! én is sajtimádó vagyok, de nálam a kékpenészes sajt a sajtok csúcsa.forró pirítóssal isteni.
tegnap vacsorára a gombás-tojásos omlettre is morzsoltam egy keveset, hagytam ráolvadni, hát valami mennyei volt.
üdv.
12/15 anonim válasza:
Én is nagyon sajtos vagyok.
Én úgy csinálom,hogy amikor bev.központba megyünk,mindíg kinézek magamnak valami olyan fajtát amit még nem kóstoltam.
Sokszor a nevét sem tudom de veszek belőle 10-15 dekát és olykor csodákra lelek:)
13/15 anonim válasza:
Szia!
Pannonia és a zöldfűszeres medvesajt. Ha hangulatom van hozzá, akkor a Camambert is jöhet.
Üdv!
14/15 anonim válasza:
Feta sajt,mozarella sajt.Mindkettö paradicsommal,bazsalikum levelekkel,só,bors olivaolaj.
15/15 anonim válasza:
Én sajtot sajttal eszem,Imádom a penészes sajtokat,kéksajtokat, Pálpusztait,de szívesen eszem a zsírszegény köményest is.stb.stb. Legutóbb HÁZI!! fokhagymás sajtot vettem, valami fennséges volt!!(Magyarok vásárán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!