Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjak ki fél évet?
Figyelt kérdés
Élettársam kiutazik külföldre dolgozni és én nem mehetek vele a saját munkám miatt. Fél évet marad odakint, és haza sem látogat majd. Hogy bírjam majd ki azt a félévet szex nélkül? Megcsalni nem akarom, de nekem igényem van minimum hetente egy szexre.
24/F
2012. márc. 1. 16:14
2/12 mmT válasza:
az élettársadnak is szüksége van -- tekintsétek ezt a kapcsolatotok nagy próbatételének
esetleg látogasd meg Te, ha lehetőség van rá
3/12 anonim válasza:
Marhára szeretheted az élettársad ... :-S
4/12 A kérdező kommentje:
Szeretem őt, éppen ezért nem akarom megcsalni. Nem akarom eljátszani a bizalmát.
2012. márc. 1. 16:25
5/12 anonim válasza:
Hát akkor majd uralkodsz magadon. Nem vagyunk állatok, hogy csak mert igényünk van azt rögtön muszáj kielégíteni. Emberek vagyunk önuralommal. Majd megoldod magadnak, ügyes gyerek vagy te.
6/12 anonim válasza:
Használd a kezed, majd hazajött akkor bepótoljátok, feltételezem neki is ugyanúgy fogsz hiányozni ám.
Meghát gondolom majd webkamerán keresztül kommunikáltok, lehet apró kis játékokat beszervezni. ;)
Ha tényleg szereted akkor ki fogod bírni.
28/n
7/12 anonim válasza:
Ha igazán szereted, akkor ez a kérdés ilyen formában fel sem merül benned ...
8/12 anonim válasza:
Nyugodtan qrj mással. Amit a barátnőd nem tud, az nem fáj neki.
9/12 A kérdező kommentje:
Lehet nem tudná meg, de szeretem és nem akarom megcsalni. Nem ezt érdemli.
2012. márc. 2. 08:34
10/12 anonim válasza:
Akkor igazából miért tetted fel a kérdést? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!