Hogy bírjak ki 5 évet úgy a gimiben, hogy szar az osztályom?
Szia!
Szerintem próbáljál meg összebarátkozni velük.Lehet ,h más az érdeklődési körötök ,de valami közös csak van bennetek. pl. az ,hogy ugyanabba az iskolába mentetek. :)
Egy próbát megér az egész. Viszont ,ha nagyon rosszul érzed magadat ott akkor minél elöbb váltsál iskolát,mert ez rányomhatja a bélyegét a tanulmányaidra.
Sok sikert.
Én is 5 évet jártam. Utáltam az osztályt. A legtöbb iskolán kívüli közös programra (pl. osztálymozi) nem mentem el.
Érettségi után a banketten sem vettem részt.
Lett pár barátom (2r főből kb 4-5 embert kedveltem). Kibírtam. Keress barátokat. A többieket meg szard le!
Szia!
Ki lehet bírni,csak nehezen.Én négy évet bírtam ki egy nagyon szar osztályban,egy barátom sem volt,csak a szerelmem,aki ugyan osztálytárs volt,de akkor sem barátnő.
De túléltem,de egy életre megbántam,hogy abba az iskolába jelentkeztem és,hogy ottmaradtam!
Ha nagyon rossz a helyzet,akkor inkább válts iskolát,nekem ez a sz@r osztály (is) tette tönkre a jegyeimet!
Üdv!
köszi a válaszokat.
hát, remélem azért 1-2 emberrel jóba leszek majd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!