Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ijednek be tőlem, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ijednek be tőlem, vagy esetleg megunják a stílusom? 17/L

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy még soha nem jött össze párkapcsolatom senkivel, pedig már 18 leszek lassan..:(

Mondjuk én soha nem szoktam kezdeményezni, de ha kezdeményeznek én próbálok úgy reagálni a dologra, hogy észrevehető legyen, hogy nekem is tetszik az illető.

Pl. rámosolygok, én is vissza kérdezek, próbálom őt tartani szöveggel. Lehet, hogy az a baj, hogy én nem járkálok utánuk mint többi lány, nem vergődök annyira.

De hát ha ez a reagálás nem elég a fiúknak akkor mi tévő legyek, van annyi női hiúságom, hogy nem tapadok egyből.

2012. márc. 1. 15:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kicsit hasonló helyzetben voltam mint te. Aztán rájöttem nincs szükségem párra és ezért nem is erőlködtem soha, hogy egy normális kapcsolatot kialakítsak. Igazából pár nap után ráuntam mindenkire.
2012. márc. 1. 15:46
 12/12 mmT ***** válasza:

nem lehet, h félnek tőled? a pasik félnek a kudarctól, és a könnyebb utat választják. és ha úgymond "nem tapadsz", azt már lehet, h elutasításnak veszik.

ha esetleg olyan suliba jársz, ahol több a lány, mint a fiú, akkor bőven van más, akiből tudnak válogatni, és nem érzik szükségét, h küzdjenek érted -- Te pedig pont ezt szeretnéd.

2012. márc. 1. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!