Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm az elmúlt 2hétben mindent túlreagál. Jjogosan?
9hònapja vagyunk együtt és mostansàg ha mondok vmi viccnek szánt dolgot félreérti. pl. Mivel csak hétvégén tudunk talàlkozni azt mondam hogy vannak a hàzasok az élettársak és mi a hétvégén összejàrok.
Legutòbb mikor felhìvtam én keltettem és nem válaszolt mert még aludt kedvesen azt mondtam neki h jò làtom még nem tértél magadhoz.Erre azt mondta hogy akkor tegyük le.Tényleg bunkòak ezek a megszòlalàsaim?
Eddig nem volt ilyen...Csak most ha mondok vmit akkor kiakad. Az elsőre azért mert hogy akkor nekem csak a szexre kell.
És az a baj hogy mostansàg mondta hogy elég sokat bàntom ilyen téren de sztem ezek poénosak és nem értem hogy mért nem veszi a lapot.Mi lehet a baja?
Ami neked vicces, az lehet másnak egy idő után, ha sokat hecceled akkor nem lesz az.
A távkapcsolat elég érzékenyen érintheti az embert, tele van bizonytalansággal (főleg egy nő) és pláne ha még a párja ilyenekkel viccelődik, az sok tud lenni.
Szóval legyél tekintettel arra, hogy neki ezek a dolgok rosszul esnek, és fogd vissza magad ezekkel a viccekkel, legalábbis ha szeretnéd a kapcsolatot megtartani.
A másik, hogy lehet más miatt is érzékeny, kérdezd meg, hogy mi a baja.
Legyél vele kicsit figyelmesebb, ne csak a saját dolgaidat nézd, hanem az övéit is. Nem vagyunk egyformák, egy kapcsolat arról szól, hogy összecsiszolódjunk, kompromisszumokat kössünk. Azzal hogy kevesebbet viccelődsz nem hiszem, hogy bármiféle dologban megváltoztatna.
28/n
Két út van:
1.szakítás
2.megpróbálsz hét közben is találkozni vele,így elmúlnak ezek a tünetek,ja és visszaveszel a poénokból(kis időre)
22/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!