Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás esetén milyen módszerrel a legjobb a csalót szembesíteni hogy színt valljon és ne tagadja?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 23:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Előző: ez azért emberfüggő. Az én páromnak is kétszer volt kapcsolata, mindkétszer nagyon erős volt a gyanúm, higgadtan rákérdeztem, ideges volt, de képes volt a szemembe hazudni. Utána mindkétszer lett bizonyítékom is, és akkor már nem tudott tagadni, de nem akart részleteket elmondani.

Pedig egy ilyen helyzeten csak akkor lehet túllépni, ha pontosan tudja a megcsalt fél, hogy miért és hogyan történt! Mindent meg kell kérdezni, mindenre őszintén kell válaszolni, de utána soha többé nem szabad felhánytorgatni!

2012. márc. 1. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:

ha nem akarod elhagyni, akkor felesleges ezt felhozni, hiszen megbocsátasz neki, még akkor is, ha megbántott.

ha el akarod hagyni, akkor pedig szó nélkül leléphetsz, egy idő után lehet, h rájön, h miért hagytad ott.

egyébként nálam beidézett egy smst a párom. utána már nem volt mit tagadni, hiszen ha ezt látta, láthatott mást is. megbocsátott, de jobb lett volna, ha elhagy, többet tanultam volna az esetből.

2012. márc. 1. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!