Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás esetén milyen módszerrel a legjobb a csalót szembesíteni hogy színt valljon és ne tagadja?
Előző: ez azért emberfüggő. Az én páromnak is kétszer volt kapcsolata, mindkétszer nagyon erős volt a gyanúm, higgadtan rákérdeztem, ideges volt, de képes volt a szemembe hazudni. Utána mindkétszer lett bizonyítékom is, és akkor már nem tudott tagadni, de nem akart részleteket elmondani.
Pedig egy ilyen helyzeten csak akkor lehet túllépni, ha pontosan tudja a megcsalt fél, hogy miért és hogyan történt! Mindent meg kell kérdezni, mindenre őszintén kell válaszolni, de utána soha többé nem szabad felhánytorgatni!
ha nem akarod elhagyni, akkor felesleges ezt felhozni, hiszen megbocsátasz neki, még akkor is, ha megbántott.
ha el akarod hagyni, akkor pedig szó nélkül leléphetsz, egy idő után lehet, h rájön, h miért hagytad ott.
egyébként nálam beidézett egy smst a párom. utána már nem volt mit tagadni, hiszen ha ezt látta, láthatott mást is. megbocsátott, de jobb lett volna, ha elhagy, többet tanultam volna az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!