Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a párommal?
Beszélni kell vele (de úgy látom már megtörtént)
Ha nem válik be, választhatsz, hogy ez megér-e neked ennyit? Ha nem akkor szakítani kell és keresni egy olyat, aki tényleg komolyan gondolja a párkapcsolatot
Szia!
Én és a párom elég messze lakunk egymástól, de naponta többször is felhív, pedig 12 órákat dolgozik, amikor csak tudunk találkozunk és még a haverjaival is találkozik. Olyan nincs, hogy valaki túl elfoglalt, ahhoz, hogy felhívja a párját.
Ülj le vele és beszéljétek meg, hogy ő komolyan gondolja e a kapcsolatotokat, mert ha igen, akkor viselkedjen másképp.
Pár perc nem sok, annyira mindenkinek van ideje, hogy megkérdezze, hogy van a kedvese.
Remélem segítettem és fel a fejjel, nyilván Te egy értékes ember vagy, aki olyat érdemel, aki megbecsüli.
3. vagyok. Sajnos elég sok pasi így fogja fel a dolgokat és ez azért van, mert vagy túl fiatal egy kapcsolathoz, vagy nem vesz komolyan :-(
Sajnálom, de ezen sajnos el kell gondolkozni, mert felesleges olyan emberre pazarolni a fiatal éveidet, aki nem becsül meg. Vannak még rendes pasik a világon :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!