Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális ha a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha a párommal hetente 2 napot találkozunk és napi egy telefonhívás zavarja?

Figyelt kérdés
Most igaz már 2 hete nem találkoztunk.
2012. febr. 22. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
nem. egyaltalan nem normalis. szerelemrol es szeretetrol itt mar szinte biztos hogy szo sincs!
2012. febr. 22. 20:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Minden nap felhívom és mindig azt kérdezi hogy akarsz valamit kérdezni vagy mondani?ja mondom csak akkor hívjalak ha van mondani valóm?
2012. febr. 22. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Miért ne lenne normális! Csak ma hiszik azt a fiatalok,hogy naponta órákat kell beszélgetni a semmiről,mert csak akkor szereti a másikat.

Soha nem hívtuk egymást feleslegesen a férjemmel,ha valamelyikünk távolt volt.

Ha a párod dolgozik,vagy fáradt,akkor érthető,ha nincs kedve gügyögni a telefonban.

2012. febr. 22. 20:55
 4/11 A kérdező kommentje:

ma 20:55

Kedves válaszoló!!Senki nem szeretne órákat gügyögni a telefonba és mivel írtam hogy van olyan hogy 5 napig sőt most már 2 hete nem látjuk egymást,úgy gondolom hogy napi 1-2 perces beszélgetés csak belefér.Szerintem nem nagy dolog.

2012. febr. 22. 20:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja és nem dolgozik,suliba jár és ennyi.Igaz össze vissza vannak az órái de nem úgy hogy ne legyen neki fárasztó,és ráadásul nem minden nap kell be mennie.
2012. febr. 22. 20:59
 6/11 A kérdező kommentje:

de nem úgy hogy ne legyen neki fárasztó

de nem úgy hogy fárasztó legye neki.

2012. febr. 22. 20:59
 7/11 A kérdező kommentje:
ja és amikor délután felhívtam és nagy nehezen felvette,halhatta a hangomon hogy tiszta beteg vagyok és mondtam is neki,lázas vagyok,tiszta nátha,fáj a torkom,annyit nem tudott mondani hogy gyógyulj meg vagy valami.
2012. febr. 22. 21:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyeneket csinál, én úgy gondolom nem szeret, csak jobb vagy, mintha senkije se lenne. NE légy társfüggő, az ilyen nem érdemel meg. Jobb otthagyni mielőbb!!! Ha szeretne igazán vágyna rád, hívna, keresne...
2012. febr. 22. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj a kérdésért, de mitől "a párod" valaki, aki 2 hetente szán csak rád egy napot, akit zavar, ha napi egy percre felhívod, és aki nem kíván jobbulást, mikor beteg vagy?
2012. febr. 22. 21:21
 10/11 omba ***** válasza:

21:21 - egyetértek.

Ez nem normális dolog, vagy nem párkapcsolat.

Azt se tudom, ki vagy, de elviselnék tőled naponta egy rövid hívást, nem hajtanálak el!

2012. febr. 22. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!