Van olyan oldal, ahol normális emberekkel lehet ismerkedni?
Főképp barátkozni szeretnék, de eddig bárhol próbálkoztam kb. 2 órányi beszélgetés után ott kötöttünk ki, hogy van-e kedvem webcamszexelni -.-
Létezik olyan oldal ahol nincs ennyi perverz?
Én itt szoktam ismerkedni. Sok normális, jó fej ember van itt, akikkel tudok beszélgetni. Gyakorlatilag itt vannak a legjobb barátaim.. Illetve már felvettem őket msnre. :)
Hány éves vagy? Gondolom lány.
Szia!
Itt az ellenpélda. 4 év majdnem folyamatos keresgélés után a neten találtam rá a férejmre. Igen elég sok elmebeteg van, sok vicces, borzalmas randi után megismertem a férjemet. Most várom első gyermekünket.:))
köszönöm a válaszokat...
3. válaszoló: lehet neten ismerkedni, csak szerencsésnek és kitartónak kell lenni. Nekem is van pozitív példám.
5. válaszoló: ez a kérdés szerintem nem jelenti azt, hogy személyesen nem ismerkedek. A kettő nem zárja ki egymást.
6. válaszoló: sok boldogságot :) én is neten ismertem meg a mostani párom (2 és fél éve vagyunk együtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!