Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öt napja ért véget a 8 éves kapcsolatom. Most mihez kezdjek?
Teljesen kibuktam, 5 napja nem eszem, csak sírok. Hihetetlen nagy fájdalmat érzek, ugyanakkor ürességet is. Nem akarok élni sem, nélküle unalmasnak, színtelennek érzem az életet, monoton, unalmas minden, nem látom semminek az értelmét. Érzem a konkrét fizikai fájdalmat a mellkasomban, ami szinte majdhogynem kettészakítja a szívem. Nagyon fáj... Napról napra rosszabb, egyre kevesebbnek érzem magam, egyre üresebbnek. Meddig marad ez így? Milyen gyógyírt tudtok? Úgy érzem, nem akarok elszakadni tőle nem akarom elfelejteni, gondolni akarok rá...pedig fáj. De 8 évet nem akarok elfelejteni, nem akarom erőltetve elhessegetni a gondolataimból, ha odaférkőzik. Együtt laktunk 4 évet, volt közös kiskutyánk, mint egy család :( Borzasztó. Új barátot most még nem akarok, alkohol, stb kilőve. Köszönöm!
25L
"Most mihez kezdjek?"
Beszéld le a sok kis naiv kiskorút mint amilyen te is voltál az ilyen szörnyűségekről, hogy komoly kapcsolat bla-bla-bla.... nem való az még a gyerekeknek. Inkább tanuljanak meg játszanak.
Nagyon sajnállak.Tudom,hogy most mit élsz át.Az én előző barátom megcsalt :( végűl megbocsáltottam neki,mert szerettem,de 1 hónap sem telt el már másik csallal is megcsalt. :( Nekem is nehéz volt elengednem őt,mert még a mai napig szeretem.
a mególdás a problémádra az idő.
Legyél sokat a barátaiddal családoddal!Csinálj olyat ami kikapcsól halgass zenét olvass,járj el szórakozni,így talán könnyebb lesz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!