Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Öt napja ért véget a 8 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öt napja ért véget a 8 éves kapcsolatom. Most mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Teljesen kibuktam, 5 napja nem eszem, csak sírok. Hihetetlen nagy fájdalmat érzek, ugyanakkor ürességet is. Nem akarok élni sem, nélküle unalmasnak, színtelennek érzem az életet, monoton, unalmas minden, nem látom semminek az értelmét. Érzem a konkrét fizikai fájdalmat a mellkasomban, ami szinte majdhogynem kettészakítja a szívem. Nagyon fáj... Napról napra rosszabb, egyre kevesebbnek érzem magam, egyre üresebbnek. Meddig marad ez így? Milyen gyógyírt tudtok? Úgy érzem, nem akarok elszakadni tőle nem akarom elfelejteni, gondolni akarok rá...pedig fáj. De 8 évet nem akarok elfelejteni, nem akarom erőltetve elhessegetni a gondolataimból, ha odaférkőzik. Együtt laktunk 4 évet, volt közös kiskutyánk, mint egy család :( Borzasztó. Új barátot most még nem akarok, alkohol, stb kilőve. Köszönöm!

25L

2012. febr. 29. 21:28
1 2
 11/14 Jani12345 válasza:
ez ilyen majd elmulik. csak ne gondolj semmi olyasmire amivel kart tennel magadban mert nem eri meg.a buli az telleg jo csak ne oda mennyel ahol a pasi van. buli buli buli! par buli es sokkal jobb lesz.
2012. márc. 1. 08:01
 12/14 anonim ***** válasza:

"Most mihez kezdjek?"

Beszéld le a sok kis naiv kiskorút mint amilyen te is voltál az ilyen szörnyűségekről, hogy komoly kapcsolat bla-bla-bla.... nem való az még a gyerekeknek. Inkább tanuljanak meg játszanak.

2012. márc. 1. 13:39
 13/14 anonim válasza:
Ó, nagyon sajnálom. Szerintem menj egy a barátnőiddel bulizni meg minden olyan programra, ami adódik (koncert, kiállítás, stb). Én ezt tettem anno és jót tett. Ne foglalkozz azzal, hogy nem ciki-e olyasvalakivel elmenni valahová, akit 1 éve elhanyagoltál vagy akivel eddig nem voltál olyan viszonyban, soha sem késő újra felvenni valakivel a kapcsolatot, max. azt mondja, hogy bocs, nem érek rá.
2012. márc. 1. 16:09
 14/14 anonim válasza:

Nagyon sajnállak.Tudom,hogy most mit élsz át.Az én előző barátom megcsalt :( végűl megbocsáltottam neki,mert szerettem,de 1 hónap sem telt el már másik csallal is megcsalt. :( Nekem is nehéz volt elengednem őt,mert még a mai napig szeretem.

a mególdás a problémádra az idő.

Legyél sokat a barátaiddal családoddal!Csinálj olyat ami kikapcsól halgass zenét olvass,járj el szórakozni,így talán könnyebb lesz .

2012. márc. 15. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!