Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyamatosan ellenőriz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyamatosan ellenőrizget! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Napi szinten nézi az e-maileket, meg a telefonomat.
2012. febr. 29. 15:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Sokminden függ a kapcsolat minöségétöl.

Kérdezö: miért nem ajánlod fel Neki magadtól, h nyugodtan nézheti a méljeidet, Telefonodat, Nincs titkolnivalód elöle. Ha valami nem titkos, már nem is annyira érdekes.;)

2012. márc. 1. 07:57
 22/23 anonim ***** válasza:
Én már csakazértis megnézném f fi vagyok ha gyanúsat találok engem nem izgatna, ha megsértődik persze semmiképp sem az erőszakot választanám válaszul a vélt megcsalásra, hanem azt hogy közölném vele: 'drágám igen elolvastam az üzeneteidet és itt most elválnak útjaink.' Ha ezen megsértődik azt mondanám neki: 'drágám ez már a te problémád nekem ehhez már nincs közöm.' Ha az én házam akkor megy, ha az ő háza akkor megyek, ha közös eladjuk ennyi..!
2018. ápr. 8. 08:28
 23/23 anonim ***** válasza:

Ja bocsi: előző voltam rosszul kezdtem: Ha nekem így kezdene a csaj, hogy máris a telefonomat ellenőrizgeti, na akkor az lenne egyben az utolsó találkozásunk. Lejelszavaznám a telefonomat/ laptopomat azt ha eze besértődik akkor azt mondom neki: bye bye kicsikém..! Engem nem érdekel legyen akármilyen szép a csaj ha neki szabad, akkor nekem is szabad leskelődni ne ne ám már komolyan mondom, hogy az eszem megáll..!!

Ezt nem sértésnek írtam, hanem egy őszinte véleménynek. Kinek nem inge ne vegye magára.ENNYI.!

2018. ápr. 8. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!