Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyamatosan ellenőriz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyamatosan ellenőrizget! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Napi szinten nézi az e-maileket, meg a telefonomat.
2012. febr. 29. 15:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem is az eltitkoláson van a baj, hanem azon, hogy nem illik senkinek sem a telefonjába, sem az emali-jeibe belenézni, ez nagyfokú illetlenség és bizalmatlanság, itt valami nagy baj van a kapcsolatban. Nekem soha eszembe nem jutna ilyesmi, hogy más holmijában kotorásszak, nálunk ez nem divat senki részéről.
2012. febr. 29. 15:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az ellenőrizgetés a legaljasabb dolog...

Ha két ember megbízik egymásban nincs erre szükség. Ha nem, akkor meg tökmindegy annak a kapcsolatnak.

Mi a párommal nem is tudjuk egymás e-mailjéhez a jelszót, ráadásul mindkettőnknek van vagy 3 mail fiókja fejenként, szóval nagy meló lenne minden nap átböngészni. :D

A telefon pedig ott van az asztalon/ a polcon... soha eszembe sem jutott, h belenézzek anélkül, h ő direkt megkérne rá.

Tudod miért? Mert mindent elmondunk egymásnak. Nem arról van szó, h percre pontosan tudjuk, h éppen mit csinál a másik, csak egyszerűen elmeséljük egymásnak este, h mi történt aznap, kinek milyen problémája van, stb.

A helyedben leülnék beszélni a pároddal erről, nyomatékosan megkérném, h ne csinálja ezt, mert zavar, h nem bízik meg benned. A email jelszavamat pedig megváltoztatnám.

2012. febr. 29. 15:47
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

Ha nincs mit takargatnod, akkor szerintem ne zavarjon. Sokan nem türik az ellenörzest, mert bizalmatlansagnak tartjak, de szerintem az is bizalmatlansag, ha nem türöd, hogy a dolgaidba belenezzen. Ö a parod, ö a masik feled, mi titkolnivalod lenne elötte?

(Az mar megint mas kerdes, ha betegesen feltekeny, es mindenre hülyen reagal, de az mar nem is normalis parkapcsolat...)

Amugy meg szerintem, ha ennyire nyugtalanit a dolog, kerdezd meg töle, hogy zavar, amit csinal, miert teszi ezt? Üljetek le es tisztazzatok, ez is erösiti a bizalmas viszonyt köztetek.

2012. febr. 29. 15:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. imádom a páromat, elmondok mindent neki, ha kérdezi, de nem engedném, hogy a barátnőimmel folytatott bizalmas beszélgetést elolvassa! Szerencsére ő megbízható.
2012. febr. 29. 15:53
 15/23 anonim ***** válasza:
12. Igazad van, de annyifelek vagyunk, annyifelekeppen bekötve... Vannak, akik komoly serüleseket hordoznak magukban, es kell a megnyugtatas. Ehhez kell a bizalmas legkör a parkapcsolatban. Erröl szol, nem a sztereotipiakrol.
2012. febr. 29. 15:54
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

15-nek Nem tudok egyetérteni veled. Miért nem elég valakinek az, ha elhiszi, amit a párja mond?

Nyilván, értem én, h vannak nagyon gyanús esetek, és annak szeret utánajárni az ember, de akkor sem az ellenőrizgetés ennek a módja...

Ha pedig semmi sem gyanús, akkor mi a fenének? Nem érdekel, amit a párom a haverjaival/ munkatársaival üzennek egymásnak, de őt sem érdekli, amiről én írogatok a barátnőimnek, vagy pl anyukámnak. Ha lényeges, vagy érdekes (pl. xy kórházba került, esküvője lesz, ekkor és ekkor találkozom velük.. most csak példákat írtam) akkor úgyis elmondom neki.

Szóval nem arról van szó, h titkolna az ember bármit is, csak egyszerűen zavaró, ha vki (legyen akár anyám, akár a párom, akár egy idegen) a magánlevelezésemben kutat.

2012. febr. 29. 16:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok és mennyi ideje vagytok együtt? Történt valami vagy minden ok nélkül teszi? Azt semmiképp ne csináld, hogy csak úgy megváltoztatod a jelszavad, mert abból csak veszekedés lesz. Le kell ülnöd vele megbeszélni, hogy miért csinálja és mondd el, hogy ez az állandó ellenőrizgetés zavar.
2012. febr. 29. 16:15
 18/23 anonim ***** válasza:

Azért nem egészen ugyanaz, hogy semmi olyat nemt eszel, amiröl nem tudhatna a párod, vagy hogy van olyan, amit nem olvashat el.

Konkrét példa: ha egy ismerös/barát/barátnö ir nekem a SAJÁT problémáiról, és a tanácsomat kéri a magánügyeiben, akkor ezt ugye nem fogom mással megbeszélni, mert ezzel az illetö bizalmát benném semmibe. Ennek az én párkapcsolatomhoz nincs köze, de az ezzel kapcsolatos levelezés mégsem tartozik a páromra.

2012. febr. 29. 16:23
 19/23 anonim ***** válasza:
Gondolom,ha valakinek a párja belenéz az e-mailjeibe, akkor nem a barátnőkkel való levelezgetésekre lesz kíváncsi. Max. ha a párja a barátnőkkel beszéli ki, hogy melyik pasival csalná meg a barátját. Akkor meg szintén nem a gyanakvó fél a hibás.
2012. febr. 29. 19:40
 20/23 anonim ***** válasza:

Igen, csak elöször el kell olvani a barátnöveli levelezést, hogy rájöjjön, hogy miröl van szó - de ezzel már a barátnö bizalmával élt vissza.

Szerintem egyébként ha már "ellenöriznie" kell ahhoz, hogy higgyen nekem, akkor semmi értelme a kapcsolatnak.

2012. febr. 29. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!