Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt hiszem meg csalt a párom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem meg csalt a párom! Hogyan szembesítsem? Melyik a legjobb módszer?

Figyelt kérdés
Biztos forrásból tudom és éreztem is már jó pár hónappal ezelőtt.Nem tudom mit csináljak és hogyan adjam be,valahol hibásnak érzem magam is,de egyszerűen az önérzetem miatt is rossz az egész,nem tudom hogyan fogjak hozzá.?Haragszom is rá meg nem is,mert tudom hogy é is hibás vagyok,nem tudom mit csináljak,itt szenvedek és gyötrődöm,ezek után hogyan feküdjünk le egymással és hogyan érjünk egymáshoz?Még azt is tudom hogy szám szerint 4-szer feküdtek le...Az a baj hogy nagyon szeretem és szerintem ő is,érzem látom rajta hogy szenved valami miatt,látom rajta a bűntudatot.Én is szenvedek mert nem merem szembesíteni és nem azért mert nem mondja meg,hanem azért mert félek hogy elveszítjük egymást,hibás voltam én is,jól tudom...nem tudom mit tegyek,még ennek ellenére is nagyon szeretem.
2012. febr. 29. 12:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
en meg azt nem ertem,mire alapozod,h szeret es azert szenved? Szerintem sokkal valoszinubb,h le akar lepni a francba,csak nem meri kinyogni,mert annyi gerinc nincs benne.. Akar meg az uj csaja is hivogathat. De a parod is. Lehet,h csak a hatter zajokra kivancsi,h tenyleg elutaztal e. Az sem biztos,h erre az egy hetre nem koltozik oda az uj bige hozza. Szeret a fenet! 4 alkalom mar nem megcsalas,hanem egy parhuzamos kapcsolat a tietek mellett.
2012. febr. 29. 15:00
 32/33 anonim ***** válasza:

Ha megakarod menteni a kapcsolatot akkor beszélj vele, ha nem, nem működik akkor meg lépjél túl, kész vége, ennyi, köszönjük.

Csak most csinálsz ebből ügyet, mert majd ha, szakítotok, kisírod magad, eltelik pár hónap azt fogod észrevenni, hogy nélküle is van élet. Jé! Tapasztalatból mondom.

Amúgy nem tudom mi a Te részed az egészben, de akármit is követtél el részéről sem a legkorrektebb megoldás volt az amit tett. Ez a véleményem. Mert ha baja volt, azt ő is mondhatta volna.

Ha valakivel ki van a tököm akkor nem megcsalom, hanem kirakom mint macskát sz@rni, aztán majd intézkedem a továbbiakról, ha meg szeretem, akkor sem megcsalom ha nyűgöm van, mert az tuti jó megoldás. Ne vakítsuk már magunkat ilyen sz@r önigazoló dumával.

2012. febr. 29. 15:17
 33/33 Tseppkoe ***** válasza:
A tel.szám előző tuljdonosát is hívhatják, hallottam ilyet, de miből tudod, hogy szeret még?
2021. febr. 14. 02:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!