Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem meg csalt a párom! Hogyan szembesítsem? Melyik a legjobb módszer?
Különben meg mire akarod szembesíteni? elmondaná, de sírnál, de a végén te akarnád jobban, hogy ne menjetek szét...eltelne két hét, neki megint jönne a hiányérzete amit a szexben te nem adsz meg neki, és megint megcsalna..
1 alkalmat meg lehet bánni, mert az lehet "baleset", de 4 alkalmat nem hiszem hogy bánna. sőőt.
azért nem akarom hogy szenvedjen mert tudom hogy én is hibás vagyok valahol,mindig két ember kell hozzá azt is tudom.
Miben érzed hogy hibáztál?Ha ő azt tenné veled amiben hibáztál megcsalnád 4szer vagy megprobálnád megoldani a gondot.
Én is 7 éves kapcsolatban élek, és nagyon sokat változtam, értem az elmúlt években. Egy dologra rájöttem: ilyen esetekben soha nem az a jó megoldás, ha az ember elkezd ordítozni aztán kidobja. Te szereted őt, ő is szeret téged.
Elmondom mi az én véleményem:
Le kell ülni, és megkérdezed, akar-e valamit mondani. Mert érzed, h nem oké. Megmondod, h lehet hozzád őszinte, te szereted és bármi a baj arról szeretnél tudni. Mert nem akarod, h szép lassan tönkremenjen a kapcsolat. Ha nem hajlik, akkor finoman lehet úgy terelni, h felfogja, te tudsz róla. Nem lehordani...Csak hogy látod, h nem jár ott, amikor veled van, úgy érzed van valakije, stb. nem kell azt mondani, h tudom h megcsalsz te szemét
Az lenne a legjobb, ha látná, h elmondhatja, és magától bökné ki.
Oké, itt sértődj meg, legyél rosszul, stb. Ami jön.Engedd ki magadból nyugodtan.
Aztán egy kicsit éreznie kell, hogy elveszíthet téged. Pár napig legyél el magadban, agyalj azon, h mi lehet az ok, a hiba, stb. Beismerted, h te is hibás vagy. Ez nagyon szép dolog. Gondold át, h miben. Aztán ő higgye azt, h bajban van, ez nagyon fontos, de azt is tudja, h tanakodsz. És kérd meg, h tartsa tiszteletben, ne szekáljon.
Kb egy hét után üllepedik, addig nem kell neki semmit mondanod, ha nem akarsz.
És üljetek le újra. Mondd el, amit érzel, amit gondolsz, és ő is mondhassa el, miért tette. Beszéljétek meg.
Ha szeretitek egymást, főleg ha komoly a kapcsolat, esetleg van gyerek is vagy bármi, át lehet vészelni. És lehet olyan bajok vannak, amit lehet orvosolni, de enélkül a dolog nélkül nem beszélitek meg.
Aztán ezek után se dönts. Adja magadnak egy hónapot. meg fogod látni, tudni fogod, h túl tudsz-e lépni rajta, vagy nem.
Kemény hónap lesz, mert minden egyes dolgot rágj át, és mindent kérdezz meg, ami csak eszedbe jut. Ne maradjon nyitott kérdés, semmi ami nem tisztázott, mert ha úgy döntesz, h mgebocsátod, akkor ezt nem hozhatod fel többet. Ezt most és itt kell megbeszélni, megélni, és nem később a fejéhez vágni.
Lehet, h le leszek pontozva, de én úgy hiszem, mindig mindent meg kell beszélni. És nem mondom, h meg kell bocsátani, de ne ma döntsd el, mi legyen. Hagyj időt ennek. Az rengeteget segít. Főleg, h te is látod, h hibáztál. Nem csak egy szimpla szemét pasi.
Sok sikert
Vagy próbálj vele beszélni, vagy ha nem tudod, hogy kezdj bele, akkor ird le neki, hoyg mit gondolsz meg mit érzel, és amikor este együtt vagytok (pl. vacsora után, vagy bármikor, amikor nem zavarhat meg benneteket senki), akkor add oda neki azzal, hogy elmondani nem tudod, de olvassa el, és utána mondja el, hogy ö mit érez ezzel kapcsolatban.
Ha mindketten akarjátok, hogy rendbejöjjön a kapcsolatotok, akkor azért emindkettötöknek kell tennie is. Ha nem huttok elöbbre, akkor sokat segithet egy párterápia.
ma 13:20
NEM!!!SOHA!!Meg sem fordult ilyen soha a fejembe!!Soha ben tenném!!
Az ő részéről nem egy egyszeri botlásról van szó!
Ha 1-szer valaki elveszti a fejét, azt mondom az sem szép, de még talán lenyelhető.
Ha már 2.-szor találkoztak akkor tudták hogy jó volt először. mégegyszer érezni akarták egymást.
Ha már 3.-szor lefeküdtek akkor ott már rendesen bizseregtek egymás iránt.
Ha már 4.-szer is lefeküdtek ez azt jelenti hogy te eszébe sem jutottál, csak az élvezet hogy milyen jó volt azzal a csajjal, ezt újra át akarja élni.
És te ezek után azt mondod te vagy a hibás?? Nehogy magadra vállald ami nem a te bűnöd! Hiába szégyelli magát a barátod, aki megtette ennyiszer annak nincs határ, meg fogja tenni többször is. Remélem nem ilyen életet akarsz magadnak. Hogy neked csak a megalkuvás maradjon.
Én nem tudnék megbocsátani 1 félrelépést sem, nemhogy ennyit! Más testét érezte, élvezte, és az a más is ugyanúgy az ő testét. Engem ez totál kiborítana!
Elhiszem, hogy te is érzed, hogy ő szenved. Ám de ez lehet, hogy nem a bűntudattól van, hanem mert esetleg megszerette azt a másikat és őrlődik, nem találja a megfelelő módot hogy téged kidobjon?
Nem értem azt a szövegedet se hogy te "teljesen biztosan érzed hogy ő szeret". Eddig AKÁRHÁNY LÁNY MONDTA EZT (hogy a párja őt 100%, hogy szereti még ha nem is érezteti, nem is mondja), azokról mindig kiderült, hogy a párjuk marhára NEM szereti őket. Ezt az ismeretségi körömben rengeteg példa igazolja.
Egyébként igaza van azoknak, akik azt mondják egy félrelépés még talán megbocsájtható, lehet egy botlása mindenkinek. De aki négyszer lefeküdt egy másik nővel, én azzal a férfival legközelebb csak akkor állnék szóba, amikor közölném vele, hogy vége, és költözzön el tőlem amilyen gyorsan lehet...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!