Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem meg csalt a párom! Hogyan szembesítsem? Melyik a legjobb módszer?
ma 13:45
Igen gondoltam hogy ezt mondjátok.Csak az a bukta hogy teljesen új számom van,amit a testvérem tud a szüleim és ő,senki más nem tudja,és előtt nem voltak ilyen rejtéses hívások...
Hát nézd. Akkor magyarázgasd továbbra is magadnak hogy szeret. Mi idegenek itt nem fogunk tudni meggyőzni. Azonban egy önmagát becsülő, valamire tartó nő nem kapálózna egy olyan "férfi" után, aki négyszer is félrement... és még ki tudja hányszor fog.
Ahogy Coelho mondja: "Ami egyszer megtörtént, lehet, hogy soha többé nem fog megtörténni. De ami kétszer megtörtént, az harmadjára is meg fog történni."
Hidd el, hogy nem igazán szeret ő téged. Mennyi idős a kapcsolat? Mert ha nem vagytok házasok gyerekekkel akkor végképp nem kár érte... még most keressél akkor hű társat, mert ebből nem lesz mintaférj.
Szerinted egy normális felnőtt férfi rejtett számon hivogatja a barátnőjét és nem szól bele?
ez nálad a szeretet jele?
Nem akarlak elkeseríteni, sem megbántani. Eszem ágában sincs, hisz érzem az írásodból hogy még szereted és bármibe kapaszkodsz, akár egy fűszálba is mint egy mentőmellénybe hogy elhitesd magaddal hogy szeret téged ez a fiú.
Hidd el, aki ennyiszer megcsal az már nem szereti a másikat. Képes így a szemedbe nézni, van lelkiismerete? Annak tudatában hogy mit művelt egy másik lánnyal? Nem is egyszer! És valószínűsítem hogy lesz még folytatása, hisz minden bizonnyal nagyon jól érezték egymás testét.
Teljesen mindegy hogy ki hívogat ismeretlenül. Most komolyan van ennek bármiféle jelentősége? Ha ő lenne akkor mi van? Akkor bizonygathatnád magadnak továbbra is hogy téged szeret? Holott valójában lehet hogy csak megszokásból van veled? És az érzelmei, a vágya már az a másik lány?
És ha nem ő akkor mi van? Semmi.
hjaj nem tudom... nem tudom ki lehet az, de őszintén már nagyon belefáradtam hogy itt próbáljalak meggyőzni hogy átvernek a palánkon, és nem szeret ez a fickó csak h.lyére vesz.
De ha neked csak ez a lényeg ki hív... nem tudom.. tényleg belefáradtam.
Hát.. mindenki a saját kárán tanul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!