Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja ezt, cikizesbol?
Egy honapja osszejottem egy ferfival, nagyon tetszik nekem. O 35 eves, tehat nem kisfiu, de viselkedese annal inkabb. A fb profilomra megalazo dolgokat kuld. Nem ertem. Egy szerelmes ferfi komolyan vislekedik a novel vagy tevedek? Mintha le akarna egetni, de ha leeget engem akkor leegeti sajat magat is hogy ilyen baratnoje van.
Varom a hozzaszolasokat!
ui: tudom, hogy nem a facebook donti el a kapcsolatot, de ez mire jo?
most en nem fogok bena kepeket feltenni magamrol..
igen akep csunya, de miert kellett feltennie meg a masikat is...az egyik olyan grimaszolosnak sikerult, a masik meg mintha turnam az orrom! es az egyik ala azt irta h majom a masik ala meg h "ka.ka".
most komoly<n leteznek ennyire idi0ta emberek?
kivancsi vagyok mit gondolhatnak ezek utan a kollegaim rolam!
Van egy rossz hírem.
Nem csak a barátoddal van baj..
Velem miert?
Az van, hogy legutoljara csinaltunk hirtelen gyorskepeket, es a mozdulatokkal ez jott ki. Barkinek lehetnek csunya kepei. Es lett egy csomo jo kep is, normalis kepek, de o csak ezt a kettot publikalta. Ja meg egy regebbit, ahol kretennek nevez!
Mindenhova nevetojelet ir, de nem ertem ezzel most kinevet-megalaz vagy viccel.
Hetvegi kepek, ugy erzem mi tobbe mar nem talalkozunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!