Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszolnátok? Miért csinálja ezt velem? Mire gondolnál ebben az esetben?
Négy napja el akart hagyni a barátnőm,rá két napra beszéltünk telefonon és megbeszéltük hogy ad még egy esélyt a dolognak,ma már szexi képeket küldözget magáról,nem tudom hirtelen hova tenni a dolgot,örülök neki,csak fura hogy pár napja el akart hagyni és most meg szexi képeket küldözget.Mire véljem ezt?Megbánta azt hogy el akar hagyni és így próbálja honorálni esetleg?Te mire gondolnál ebben az esetben?
Bocsi hogy ide írtam,de felnőtt emberek értelmes válaszára lennék kíváncsi.köszi
ma 16:01
hát laposnak éppen nem volt nevezhető,én is elég tüzes természet vagyok és ő is,azért akart elhagyni mert nincs munkám 5 hónapja és nem hitte el nekem hogy nem a tökömet verem hanem keresem a munkát,csak éppen nem jön össze és nem az én hibámból,és azt gondolta hogy ilyen nem létezik hogy olyan nehéz munkát találni.azt hozzá tenném hogy a napjaim ennek ellenére nem abból állnak hogy itthon fekszek és bámulom a tévét,minden nap elindulok munkát keresni akár még más városokba is.nem hiszi el nekem vagy nem hitt el hogy ilyen nehéz találni,megunta és kiakart dobni.
ma 16:06
nem hinném hogy az volt a baja,mindig udvarlok neki és bókolok neki,mindig éreztetem vele hogy nekem ő a tökéletes és senki más nem kell.Imádom őt!Ezt ő is tudja nagyon jól!
Lehet, hogy csak próbára akart tenni, hogy valóban szereted-e.
Vagy pedig talált egy másik pasit, csak nem jött össze neki.
Most újra meg akar hóditani téged!
Mindent lehet ilyenkor irni, a fene se tudja!
ma 16:29
Na most amiket ide leírtál az mind végig futott a fejemen nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!