Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy ő az igazi?
Én nagyon sokszor azt álmodom, hogy találkozok az Igazival. Mindig megöleljük egymást, de az arcát sose látom. Én egy ölelésből felismerem, hogy Ő e az! :)
Még nem öleltem olyat, mint azokban az álmokkal azzal a lánnyal, az Igazival...
#4es vagyok
Én eltudom választani az érzelmeimet, tudom mikor vagyok belezúgva egy lányba teljesen, de nem mondom azt, hogy Ő az Igazi. Én is realista vagyok. :)
Megint a #4es vagyok
Igen, mondhatjuk. Különös, de egy olyan erős érzés van bennem amikor csak arra az ölelésre gondolok, hogy szinte fizikailag érzem. Abban az ölelésben nagyon sok van: szeretet, szerelem, összetartozás, azt érzem olyankor, mintha két hiányzó kirakó darab egymásra találna, és egymásba illesztődnének. :)
Én bízok benne, hogy megtalálom az Igazit. :) :D
Szerintem igen, lehet a jele. Szerintem olyankor szinte minden passzol. (persze, enyhe túlzással)
De biztos különbözik lány-fiú szemszögből.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!