Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban a lányok tudják értékelni ezeket?
tudják értékelni, én is tudom. csak ahogy kevés ilyen lány van, kevés ilyen pasi is, aki ezt megadja.
20L
Tudom, természetesen mindent csak határokkal.
Viszont én szívesen dumcsiznék ilyen lányal, kíváncsi lennék 1-2 dologra, szal ha valakinek van kedve, írjo privát üzenetet.
Valószínűleg a férfitársadalom nem fog velem egyet érteni, de muszáj egyszer kiírnom magamból.
Igen is tudjuk értékelni az ilyen viselkedést, a legtöbbünk erre is vágyik, mármint mi, "normális csajok". Csak a tapasztalat azt mutatja, hogy pont mi nem kellünk senkinek. Minden fiú -ez alatt gondolok a 15-18 éves korosztályra - azok után a kis ri*ik fut, akik röhögnek az ilyen rendes pasikon; a többi csajszinak pedig még esély se jut.
Ha pedig az ember 17 éves fejjel idősebb pasikat (20-25 körül) keresne, azok éretlen kislánynak fogják gondolni, pont a ri*ik viselkedéséből kialakult általánosított kép miatt.
Szóval srácok, szidhattok minket, hogy miért nem értékelünk semmit se, de előbb keresgéljetek egy sort a "háttérben" is. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!