Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/N vagyok, úgy döntöttem, hogy megcsalom a férjem. Tippeket várok. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 23:01
21/36 anonim válasza:
Mégis milyen tippeket vársz? Milyen pózban és hol csináljátok? :D
Szerintem vagy kamu, vagy te is érzed, hogy nem ez a helyes út, és úgy gondolod itt talán kapsz annyi szidalmat, hogy elszégyelld magad és ne tedd meg.
24/36 anonim válasza:
Na Srácok és Lányok. Tippeket vár, szóval adjuk meg neki, ha már ezt kéri.
Figyelj lépj egyet hátra és szó szerint B@ZD ARCON MAGAD!!!!
25/36 lila nyuszi válasza:
Hagyd ott, az lesz neki a legjobb.
26/36 anonim válasza:
egy jo tipp! Menny el a mostani ferjeddel nyaralni kerj lovet . Menny vissza haza. Vedd le a maradek lovet bankszamlajarol. Ha hazajon es eszreveszi mi tortent fogd a pasidra es amig szetszedik egymast a masik pasi penzet is csord el. Majd menny vissza a hotelba amit a ferjed berelt ki es elvezd az eletet. Rib@nc xd
27/36 anonim válasza:
Nem értek egyet döntéseddel.
Tipp: Ne bukj le.
28/36 anonim válasza:
Az, hogy eldöntötted, hogy megcsalod a férjed, jelölt is van hozzá, a te dolgod, akármilyen erkölcstelen is. DE az gusztustalan és megalázó, hogy itt kuncsorogsz tippekért. Tapasztalat érdekel? Nyilván nem azt akarod hallani, hogy megbánták és ezzel elcseszték az életüket. Hogy hibát követtek el. Ne itt keress önigazolást arra, hogy viszket a puncid!
29/36 anonim válasza:
nem rossz tippek mi? hulyeség volt kiírni igaz e?
30/36 anonim válasza:
"úgy döntöttem" Még kis is tervelted ezek szerint...
Te tényleg ócska ku*va vagy, már ha persze nem kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!