Tapasztalatok szerint jól döntöttem hogy nem fogadtam orvost? Székesfehérváron szülök januárban.
Én is Fehérváron szülök. Nagyon jókat hallottam az orvosokról, olyan esetekben is, mikor ügyeletben születik a baba. Állítólag a szülésznők, nővérek is nagyon kedvesek. Szivem szerint én sem fogadtam volna, de nekem sajnos Streptococcust tenyésztettek ki a kenetből és jobbnak láttam fogadni egy orvost, hogy biztosan kellőképp odafigyeljenek ránk. Szerintem, ha problémamentes a terhességed, akkor nem döntöttél rosszul.
Könnyű szülést kívánok Neked!
34 hetes
én pécsett szültem, nem volt fogadott dokim. teljesen meg voltam elégedve a "kiszolgálással". velem volt 2 doki, 2 szülésznő is. én egyáltalán nem bántam meg. legalább megmaradt több 10 ezer ft-om, ami a a mai világban nem mindegy...
az is igaz, hogy végig problémamentes volt a terhességem, a szülés is könnyen ment, hamar meglett a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!