Tapasztalatok, vélemények Dr. Schand Károlyról Székesfehérváron?
Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 10:09
1/5 anonim válasza:
Nekem szülés után volt komplikációm,ő műtött meg.Elmagyarázta,hogy mi fog történni,megcsinálta a dolgát és ennyi.Nem nézett meg,nem várt pénzt.Valószínüleg aznap ő volt az ügyeletes.
2/5 anonim válasza:
az én kolléganőm nála veszítette el a babáját kb.6 hónaposan,mert pl. a magas vérnyomással nem foglalkozott...A szomszédasszonyom meg végig hozzá járt,fogadott orvosa volt nála szült és egy év múlva meg se ismerte, sőt megkérdezte tőle hogy szült e már pedig ő császározta...szóval én személy szerint nem ismerem de nem is szeretném megismerni...
3/5 anonim válasza:
Jéde érdekes...nekem egy barátnőm el van ájulva tőle hogy mennyire rendes stb. én jártam nála egyszer, nekem nem volt szimpi és nem is őt választottam, plusz drágállottam is.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát ezek nem jó tapasztalatok. Akkor fogalmam sincs kihez menjek, pedig váltanom kell mert akihez járok nem vállal szülést . Most vagyok 14 hetes.Valakit tudtok ajánlani? Nem ismerem a székesfehérvári orvosokat. Köszönöm.
2009. okt. 13. 12:44
5/5 anonim válasza:
Én tini korom óta a dr.Bognár Idához járok és nagyon meg vagyok/voltam vele elégedve.Ha gondolod küldök elérhetőséget priv.ben.Akit írtam koll.nőmet együtt voltunk terhesek, ráadásul nekem is végig magas volt a vérnyomásom, szóval a doktornő nekem már az elejétől adta a vérnyomáscsökkentőt, sőt 33 hetesen befektetett a kórházba nehogy baj legyen, én csak ajánlani tudom.Vagy még aki jó Bata Barnabás,vagy a Csetényi Zsolt (ő nagyon jó ultrahangos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!