Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalatok, vélemények Dr....

Tapasztalatok, vélemények Dr. Schand Károlyról Székesfehérváron?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után volt komplikációm,ő műtött meg.Elmagyarázta,hogy mi fog történni,megcsinálta a dolgát és ennyi.Nem nézett meg,nem várt pénzt.Valószínüleg aznap ő volt az ügyeletes.
2009. okt. 13. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
az én kolléganőm nála veszítette el a babáját kb.6 hónaposan,mert pl. a magas vérnyomással nem foglalkozott...A szomszédasszonyom meg végig hozzá járt,fogadott orvosa volt nála szült és egy év múlva meg se ismerte, sőt megkérdezte tőle hogy szült e már pedig ő császározta...szóval én személy szerint nem ismerem de nem is szeretném megismerni...
2009. okt. 13. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Jéde érdekes...nekem egy barátnőm el van ájulva tőle hogy mennyire rendes stb. én jártam nála egyszer, nekem nem volt szimpi és nem is őt választottam, plusz drágállottam is.
2009. okt. 13. 12:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ezek nem jó tapasztalatok. Akkor fogalmam sincs kihez menjek, pedig váltanom kell mert akihez járok nem vállal szülést . Most vagyok 14 hetes.Valakit tudtok ajánlani? Nem ismerem a székesfehérvári orvosokat. Köszönöm.
2009. okt. 13. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tini korom óta a dr.Bognár Idához járok és nagyon meg vagyok/voltam vele elégedve.Ha gondolod küldök elérhetőséget priv.ben.Akit írtam koll.nőmet együtt voltunk terhesek, ráadásul nekem is végig magas volt a vérnyomásom, szóval a doktornő nekem már az elejétől adta a vérnyomáscsökkentőt, sőt 33 hetesen befektetett a kórházba nehogy baj legyen, én csak ajánlani tudom.Vagy még aki jó Bata Barnabás,vagy a Csetényi Zsolt (ő nagyon jó ultrahangos).
2009. okt. 13. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!