Úgy döntöttem, beruháznék egy komolyabb cross kerékpárra.100 ezres kategória lenne az ár. Ti melyiket javasolnátok? Nézegettem magamtól is, én a Schwinn Csepel Elite Acera nevű bicajára gondoltam. Tapasztalatok ezzel?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 17:22
1/10 fantooom válasza:
Caprine epik 50 es az elég jó
2/10 anonim válasza:
hát én a caprine x-onlle felé kacsingatnék de esetleg a mali phyton mali mamba ezek jók:D
3/10 anonim válasza:
én múlt héten vettem 89900-ért Magellan Crater 2009-es tárcsafékes xc bringát. Ha ilyet akarsz siess, mert nem gyártják már és alig maradt a boltokban. Szerintem nagyon megéri. RST Gila 100mm lock-outos teló (merev villa lényegében, ha benyomod a lock-outot, emelkedőkön/aszfalton hasznos), Avid BB5 tárcsafékek, Truvativ hajtómű és monoblokk, a többi cucc WTB és SRAM. Életem boltja volt, eredetileg 120000-ért adták anno. A tárcsafékes Caprine Epik 50 tényleg jó, csak drágább is egy 20-assal.
4/10 anonim válasza:
89e.ert tarcsafekes bringa nem lehet nagy szam. egy olcso bowdenes tarcsafeknel tobbet er egy hasonlo aru sima hagyomanyos..
5/10 anonim válasza:
ha te mondod.. amúgy ezt vettem, csak nem ebben a boltban: [link]
Versenyzésre tényleg nem jó, de azért ár/érték arányban nem mondanám rá, hogy "nem nagy szám". Hozzáteszem, régóta híve vagyok az Avid fékeknek és most sem csalódtam, jól adagolható és blokkol is ha akarom.
6/10 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy nekem nem XC kerékpár kell, hanem cross, magyarul kb. túrakerékpár. Az XC egy verseny monti, az viszont nem annyira jó aszfaltra vagy sík terepre, mint a cross. Az inkább a hegyeken vagánykodni jó. Én viszont csak egyszerűen túrázni akarok, persze egy minőségi kerékpárral.
2011. jan. 19. 17:49
7/10 anonim válasza:
En ezt ajanlom neked hosszabb turakra, plane igy hogy most olcson hozzajuthatsz :) Amugy en is itt vettem a kerekparomat. :p
10/10 Kajcsi13 válasza:
Heló! Én Dema Assisi 2011-es modellt javasolom, annak ellenére, hogy én is csak most készülök venni, de a neten talált infok alapján jó bringának tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!