Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt esélyem?
Nem szoktam lányok után futni, de ez a csaj totál megbabonáz és nem tudom miért.
Először csak barátkoztunk, én is úgy tekintettem rá mint egy haverra, aztán ahogy egyre többet beszéltünk meg találkoztunk, úgy kezdtem érezni, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk. A vicc, hogy általában a külső fog meg először, és csak utánna a belső, de itt most totál fordítva volt.
A gond, hogy miután elkezdtem kezdeményezni, és ő eléggé engedte, egyszercsak kaptam egy fejmosást tőle,hogy ugyan ő is úgy érzi, hogy egy hullámhosszon vagyunk, de már megmondta, hogy csak barátkozni akar. Ennek ellenére végig az volt az érzésem, hogy ő is nagyon jól érzi magát velem.
Én ekkor elmondtam, hogy én viszont nagyon szerettem volna megpróbálni, és, hogy bejön...ezután volt kb. 1 hét mosolyszünet, azóta újra legalább beszélünk, és úgy érzem egy kicsit normalizálódott a helyzet...
Komolyan mondom nem értem a nőket...mi kell nektek ahhoz, hogy egy férfi kelljen nektek? Jó a dumám, tényleg egy hullámhosszon vagyunk, jól érezzük magunkat egymással.
Ráadásul sikeres, eléggé jóképű és sportos vagyok. Eléggé kezdeményező is vagyok, szóval tényleg nem értem mire vár a csaj...
Miért engedte a kezdeményezést (ölelést, simogatást), legalábbis egy bizonyos ideig?
Nagyon közel voltam hozzá, hogy most akkor a következő alkalommal, amikor kettesben vagyunk megcsókolom, amikor megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!