Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem, szeret még? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

A barátnőmmel szakítottunk 2 hónapja, mert bunkó voltam, kaptam tőle sok esélyt, de nem változtattam.. azóta hetente 3x találkozunk..

Ha például 3 napig nem megyek és a negyedik nap megyek hozzájuk, akkor elkezdi simogatni a fejem, odabújik hozzám.. m9indig kedves hozzám és én úgy érzem a viselkedéséből, hogy szeret még.. egyszer részegen megkérdeztem tőle, hogy összejöhetnénk-e, de azt mondta, hogy nem szeretne már velem lenni (csókolóztunk is)..

Szerintetek szeret még?

Szerintem fél velem megpróbálni újra, mert sose tartottam be az ígéreteimé.. :/ tudom hülye voltam.. de nem gondoltam, hogy elveszthetem, átértékeltem mindent és rájöttem ,hogy hülye voltam, mindent megadnék érte!

Milyen romantikus dologgal csábíthatnám vissza?

A válaszokat előre is köszönöm!

(bocsi, ha értelmetlen néhol, de nem a legjobb állapotban vagyok most)

2012. febr. 26. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Írj neki bocsánatkérő verset :D
2012. febr. 26. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csak kedveskedj neki, éreztesd vele, hogy nagyon szereted, ennyi.

Még érez valamit irántad, annyi biztos.

Ha érzed, hogy jó úton jársz, szeret a közeledben lenni, akkor hívd el valahova.

2012. febr. 26. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy levelet írj neki. Ha egyszer már kimondta, hogy nem szeretne többé veled lenni, akkor szinte már biztos, hogy ez így is van, de azért még egy próbát megér. Írd le neki, hogy milyen érzéseid voltak iránta, milyenek vannak most, milyen érzéssel tölt el téged az, hogy már nem vagytok együtt, stb. A lényeg, hogy egy nagyon őszinte levél legyen. Ha erre is elutasítást kapsz, akkor próbáld meg elfelejteni őt. Ehhez első lépéskén mondjuk tökéletes lesz az, hogy nem mászkáltok egymáshoz. :)
2012. febr. 26. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Vigyél neki egy kiscicát vagy kutyát.Szerelmes lesz újra.
2012. febr. 26. 22:32
 5/5 A kérdező kommentje:

az elején írtam neki 4 oldalas szöveget, ahol leírtam, hogy hülye voltam és nem figyeltem rá, meg miken változtatnék stb.. erre azt mondta, hogy aranyos.. (nem az a fiúzós lány, azt hiszi, hogy a fiúknak nem tetszik, közbe meg nagyon is szép)

amikor mondtam neki, hogy sajnálom, hogy így alakult, akkor ő is mondta, hogy sajnálja.. :SS

megkérdeztem a múltkor, hogy bejövök-e neki és mondta, hogy tetszek neki kinézetre és normális is vagyok.. (amikor megkérdeztem ,hogy va-e fiú, aki bejön neki, akkor azt mondta, hogy nincs normális a közelében)

2012. febr. 26. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!