Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem, szeret még? Bőv. Lent
A barátnőmmel szakítottunk 2 hónapja, mert bunkó voltam, kaptam tőle sok esélyt, de nem változtattam.. azóta hetente 3x találkozunk..
Ha például 3 napig nem megyek és a negyedik nap megyek hozzájuk, akkor elkezdi simogatni a fejem, odabújik hozzám.. m9indig kedves hozzám és én úgy érzem a viselkedéséből, hogy szeret még.. egyszer részegen megkérdeztem tőle, hogy összejöhetnénk-e, de azt mondta, hogy nem szeretne már velem lenni (csókolóztunk is)..
Szerintetek szeret még?
Szerintem fél velem megpróbálni újra, mert sose tartottam be az ígéreteimé.. :/ tudom hülye voltam.. de nem gondoltam, hogy elveszthetem, átértékeltem mindent és rájöttem ,hogy hülye voltam, mindent megadnék érte!
Milyen romantikus dologgal csábíthatnám vissza?
A válaszokat előre is köszönöm!
(bocsi, ha értelmetlen néhol, de nem a legjobb állapotban vagyok most)
Szerintem csak kedveskedj neki, éreztesd vele, hogy nagyon szereted, ennyi.
Még érez valamit irántad, annyi biztos.
Ha érzed, hogy jó úton jársz, szeret a közeledben lenni, akkor hívd el valahova.
az elején írtam neki 4 oldalas szöveget, ahol leírtam, hogy hülye voltam és nem figyeltem rá, meg miken változtatnék stb.. erre azt mondta, hogy aranyos.. (nem az a fiúzós lány, azt hiszi, hogy a fiúknak nem tetszik, közbe meg nagyon is szép)
amikor mondtam neki, hogy sajnálom, hogy így alakult, akkor ő is mondta, hogy sajnálja.. :SS
megkérdeztem a múltkor, hogy bejövök-e neki és mondta, hogy tetszek neki kinézetre és normális is vagyok.. (amikor megkérdeztem ,hogy va-e fiú, aki bejön neki, akkor azt mondta, hogy nincs normális a közelében)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!