Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek elmennni wellnessbe vele, mert nem vagyok megelégedve a testemmel? Mi legyen?
Figyelt kérdés
Van egy srác ismerem régóta, már alakulgat a dolog, eljárunk ide oda, csókolózás, összebújás, stb. Még nem feküdtem le vele. Nem vagyok vékony, kicsit husisabb vagyok. Főleg a hasammal nem vagyok megelégedve a többi oké. Már mondogassa pár napja hogy mennyünk el fürödni valamerre, de én nem merek bikinire vetkőzni előtt :( Mit csináljak? Mit mondjak mért nem megyek el vele ha megkérdezi?2012. febr. 26. 21:03
2/17 anonim válasza:
1. Küldj egy képet!
2. Menj el vele, különben soha nem fogsz és neked is meg neki is rossz lesz!
3. Nem lehetsz csúnya, ha imád téged és oda van érted!
3/17 anonim válasza:
First world problems...
Az még egyszer nem jutott eszedbe, hogy ha nem vagy megelégedve a testeddel, akkor javítasz rajta?
4/17 anonim válasza:
Mutass magadról képet és megmondjuk ,hogy van e aggodni valód.
6/17 A kérdező kommentje:
Sajnos hiába diétázok, tornázok nemnagyon megy le...Gének sajnos :(
2012. febr. 26. 21:11
8/17 A kérdező kommentje:
ma 21:13 küldtem képet
2012. febr. 26. 21:18
10/17 anonim válasza:
Akkor rosszul csinálod, olyan nincs, hogy valaki nem tud lefogyni, hacsak nem te vagy az egyetlen ember a Földön, aki zsírt szintetizál a semmiből. És nem tornázgatni kell, hanem aerob edzést művelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!