Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi igazán szereti a párját, feleségét, akkor támogatja ha kedvese nincs megelégedve önmagával és plasztikai műtétre szeretne vállalkozni?
Ha a párodnak így tetszel,akkor miért akarsz megváltozni?Ráköltöd a sok pénzt,és az új külsőddel esetleg megleszel Te elégedve,de a férjednek nem fogsz tetszeni.Szerintem neked valamilyen fóbiád,vagy hasonló bajod van.Ezt kellene orvosolni,nem plasztikát végeztetni.Mellesleg az nem is mindig sikerül,és néha károkat is okozhat.
A férjednek van igaza.Fogadd el magadat,olyannak amilyen vagy.Nem kell a divat után menni.Örülj,hogy a férjed szeret.Nem magadnak kell tetszened,ez csak önimádat.
Ha a férjed beleegyezne,az nem a szeretetét bizonyítaná,legfeljebb azt,hogy enged a hisztidnek.
szerintem nagyon szeret a férjed, emiatt imádja minden testrészedet és nem akarja elveszíteni egyiket sem.
Ha nem tudod elfogadni magad nem csak a plasztika van: pszichológus is, sport is, sok mindenen lehet változtatni kés nélkül is.
Sokszor az önértékelési probléma sajnos nem oldódik meg a szikével, mert utána újra előjön más álarcba bújva :(
16 éve sportolok rendszeresen, szinte mániákusan, na ez miatt is totál hülyének néz. De ettől függetlenül jó anyja vagyok a gyerekeinknek és nem hiszem, hogy ezt érdemlem, mármint, hogy lehülyéz és abszolút nem érti meg a problémáimat.
Mennék én pszichiáterhez is, de sajnos a fizetősről hallani sem akar, nem érti meg, hogy egyesek hogy adhatnak ki pénzt ilyen ( számára ) értelmetlen dolgokra.
Menjek csak a körzeti rendelőbe ahol első dolga a dokinak, hogy nyugtatót meg szorongásoldót ír fel....
Sajnos most itthon vagyok a babával ezért vagyok teljesen kiszolgáltatott helyzetben az anyagi kérdésekben, a műtét egyébként távlati dolog még, mivel szoptatok.... de a viták már mindennaposak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!