Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet elérni az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elérni az, hogy ne legyek szerelmes, hogy gyakorlatilag érzéketlen legyek?

Figyelt kérdés

Volt pár csalódás és több már nem kell...

Nekem inkább kellenek normális haverok akikkel elvagyok és kész..

2012. febr. 26. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez könnyű, csak egy hosszú és vastag tű kell hozzá meg egy kalapács, és jól kell célozni!
2012. febr. 26. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:

tudod hogy mi a baj veled? Nincs benned elég...GYÜLÖLET! :D

Itachi voltam. :P

majd el fog mulni ez az erzes... Csak varj... Nekem is ez volt... Kell egy kis nyugi neked. Aztan majd jon a szerelem ha jonnie kell. :P

2012. febr. 26. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
uuuristen.mint ha engem irtál volna le. ugyanigy vagyok vele. az összes pasi akivel eddig voltam kihasznált megalázott...akibe szerelmes lettem attol kaptam a legnagyobb pofont. még mindig nem felejtettem el. kezd elegwemn lenni a pasikbol.nem látom értelmét egy normális kapcsolatnak.nem azt jelenti hogy ezentul mindenkivel klefekszek de ezentul senkinek nem nyitom meg ugy a szivemet. ha nincs jön egy másik.hiába mondanák itt hogy jön majd az igazi ha el is jön akkor is ugyanez lesz hiába teszek én meg mindent...erröl irhatnák egész nap de tanácsot én se tudok adni sajnos:( az a baj velem is ha egy kapcsolatot kezdek teljesen megnyitom a szivem a másik felé, öszinteséggel és hüséggel.persze ilyenmkor beletaposnak ...max annyit tudok mondani vedd ugy mint ha egy tárgy lenne a lány. legyél kedves felé nyiilt de ne éld bele magad a kapcsolatba
2012. febr. 27. 12:50
 14/17 anonim ***** válasza:
hupsz sok lett a helyesirási hibám bocsi
2012. febr. 27. 12:51
 15/17 anonim ***** válasza:

21:19-es vagyok.

Az ok, amiért ezt az utat választottam, az volt, hogy nem lehetek azzal, akit igazán szeretek, akiről tudtam, már akkor, hogy ő AZ.

Akkor nem illettünk egymás mellé. Az idő viszont sok dolgot megváltoztat, ahogy ezt is.

Néhány döntést meghozni nagyon nehéz, mégis szükség van rájuk. Nekem érzelmileg ki kellett kapcsolnom, hogy azzá válhassak, aki lenni akartam. Ez sikerült.

A nagy szerelmekhez, az igaziakhoz illően pedig visszatalált az életembe. Együtt vagyunk, összeházasodtunk. Ő az egyetlen, akiről tudom, hogy bármi történjen is maradni fog. Ahhoz viszont, hogy ebben bizonyos lehessek, hogy a páromként maradhasson az életemben, szükségem volt négy évre, amikor vegetáltam.

Sosem bántam meg, hogy így döntöttem.

2012. febr. 27. 14:53
 16/17 Anna Boross válasza:
szerintem sehogy, ha erzelmes tipus vagy, akkor erzelmes tipus vagy es kesz. kevesebb kapcsolat kevesebb csalodad, a szerelem nem jatek
2012. ápr. 1. 21:12
 17/17 anonim válasza:

Itachivoltam :'D ezen besirtam !

Egyébként szerintem ne próbàlj érzéketlen lenni , inkább próbáljozz tovább és hidd el hogy fogsz találni valakit aki bem csap be ! Sok sikert es soha ne add fel !

2013. jan. 5. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!