Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy viselkedjek vele?

Figyelt kérdés
Van egy oszt.társam aki szeptember óta tetszik,pedig sokat beégetett az oszt.elött hülyeségekkel,de aztán márciusban mellém ült egyik órán,és mondta,h vegyem fel msn-re,felvettem,és nagyon jókat szoktunk beszélgetni,és akkor már biztos lettem benne,h tényleg tetszik,meg olyanokat írt,h szia édes,van egy fontos kérdésem... meg h ki tetszik neked...egyszer el kellene menni vízipipázni...de utána 2 héttel később elkezdett randizni a legjobb barátnőmmel,ez nagyon rossz érzés volt,eléggé kibuktam,mert teljesen félreértettem egy csomószor amiket nekem mondott,mert hülye votlam és reménykedtem. aztán 1 hónapig találkozgattak a barátnőmmel,és utána már nem,mert úgy hitte,h neki nem jön be,most meg néhány napja elmondtam neki,h tetszik már soka ideje,ő meg írta,h most szerelmes egy csajba,és h mi sosem fogunk összejönni,és h sajnálja. azóta,szerda óta rá se néztem,ő meg írta,h ez tök rossz érzés,ne viselkedjek így... de muszááj..azt akarom h visszakapjon vmit abból a sok érzésből emit egész évben éreztem miatta.azt akarom,h neki is rossz legyen,büntetni akarom vhogy,de ez nekem is rossz,hiányoznak a gyönyörű szemei,és a cuki arca. jah és amúgy miközben msn-eztünk,aközben még mindig szivatott néha a suliban,de már sokkal kevesebbet,meg úgy érzem lenéz,v nem tom,ahogy velem beszél élőben az olyan fura,hülye kérséeket tesz fel,meg olyanokat amikre nem ehet mit felelni... jah és msn-en 2-3-4 órát is elbeszélgettünk,suliban meg alig,mert zavarban voltam,és féltem...most mit csináljak? hogy viselkedjek vele? újból nézzek rá és próbáljak vele beszélgetni? vagy mostmár az utolsó 1 hétre a tanévből próbáljam "büntetni",aztán majd jövőre más leszek? mert olyan rossz,féltékeny vagyok,h szerelmes 1 csajba,és randizni fognak:(
2009. jún. 6. 21:23
 1/9 A kérdező kommentje:

ajjaj,ez jó hosszú kis regény let...:S

jah,és most msn-en se fogok neki írni,rejtve vagyok....

eléggé zavarosan fogalmaztam,remélem azért értetek vmit...

2009. jún. 6. 21:24
 2/9 A kérdező kommentje:
jah,és amúgy mindketten 17 évesek vagyunk
2009. jún. 6. 21:24
 3/9 A kérdező kommentje:
jah meg miatta nem tanultam,mert azt vártam egész nap,h fellépjen msn-re,aztán este 8-kor v 9-kor fellépett,onnan 3 óra beszélgetés.... órákon nem figyeltem oda,csak rá,miatta kezdtem el kocsmába járni néhány barátnőmmel,és miatta tört el majdnem az ujjam mert rajta gondolkodok álalndóann és legurultam a lépcsőn. első félévben 4,02 votl az átlagom,most kb. 3,00 lesz...:( ő pedig maradt ugyan olyan
2009. jún. 6. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Nézd, szerintem nem kellene büntetned, és nem kellene visszaadnod neki semmit, hiszen ő nem hitegetett téged, te értetted félre az ő szavait, te vettél jelzésnek olyat, amit ő nem annak szánt, és még csak tudat alatt sem szánt annak. Ő barátkozni szeretett volna veled, beszélgetni, megosztani veled a dolgait, esetleg érdeklődni tőled a barátnőd felől, azt hitte, hogy egy jó pajtást talált, és egyszercsak teljesen megváltozott a viselkedésed... Neked ez hogy esne?

Szerintem itt ha valaki is visszavonulót fújhatna, vagy bánthatná a másikat, az ő. De ő nem fogja megtenni.

Gyere ki a kuckódból (msn), és beszélgess vele, úgy, mint az elején. Legyetek barátok! Aztán ki tudja, lehet, hogy a végén még te magad is fogsz megtetszeni neki! :)

Utolsó hétre nem érdemes összeveszni, meg haragban elmenni "nyarazni". :)

2009. jún. 6. 21:37
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi,h írtál véleményt,és h segítettél:)

Csak egyedül nehezen tudok dönteni,h h viselkedjek,de ez most jó volt:)

Még többen írjatok véleméynt

2009. jún. 6. 21:45
 6/9 A kérdező kommentje:

és kérjek tőle bocsánstot,és mondjam meg neki ezt a "büntetés" dolgot?

és sztem már ő sem akar velem beszélgetni,emrt volt kirándulás pénteken,és mindketten ugyan arra a végállomás felé szoktunk menni,ő meg látta,h ott jövök mögöttük,és gyorsan megállt,és mondta a haverjainak,h menjünk már be az x boltba...:(

2009. jún. 6. 21:58
 7/9 A kérdező kommentje:
mármint nem szoktunk együtt menni,mert neki edzése szokott suli után lenn,v a haverjaival lóg vmelyik szórakozóhelyen... csak ha megy haza,arra szokott menni
2009. jún. 6. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne büntessed, mert nincs miért. Beszéld meg vele a dolgokat, hogy neked (és mindkettőtöknek) most jobb lenne, ha egy ideig nem találkoznátok, vagy kevesebbet, de ne aggódjon, viselkedjen ugyanúgy. Esetleg megkérheted, hogy ne írjon olyan szavakat, ami nálad már többet jelent, mint egyszerű baráti kedveskedés.

Én is voltam ilyen szituációban pár évvel ezelőtt, csak én voltam az, akibe beleszerettek.

Barátként fontos volt nekem az illető, és persze nem akartam ,hogy rossz legyen neki, ezért mindig figyeltem arra, hogy mit mondjak, mit ne mondjak... ez nem volt jó, mondta is a srác aztán, hogy maradjak természetes, majd ő kezeli a problémáit. Sikerült is neki egy ideig, de aztán megint belémszeretett, és elkezdett engem hibáztatni mindenért, minden általa félreértett jelért (ezért meg is haragudtam rendesen), majd kijelentette, hogy neki ez rossz, és szakítsunk meg minden kapcsolatot.

A fiatalok nem mindig tudják még, hogy mi minek számít, nem járatosak ezekben a játszmákban, ebből ered ez a sok félreértés.

Talán neked is nehéz lesz, de ha majd találsz másik fiút, minden a legnagyobb rendben lesz a sráccal.

2009. jún. 7. 08:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Szerintem bocsánatot kérhetsz, de a "büntetés"-t hagyd ki belőle, szóval ne így állj elé, hogy "azért voltam veled olyan,mert meg akartalak büntetni, ne haragudj rám", hanem inkább csak a viselkedésedért kérj bocsánatot, és beszéljétek meg egymással a félreértéseket. :)
2009. jún. 7. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!