Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom a párom?
Már régóta keresem azt a lányt, akivel igazán öröm minden együtt töltött perc, akiért érdemes igazán élnem és úgy tűnt meg is találtam nem is olyan rég, de mint kiderült Ő nem érez irántam úgy. :(
Vajon tényleg van olyna lány, aki engem is igazán tudna szeretni és én is Őt viszont, vagy túl sokat álmodozok.
Nincsenek pedig nagy igényeim külsőre, sokkal fontosabb a belső, a jellem, ez a lány is először jellemre fogott meg, nem is láttam hogy is néz ki két hétig, de már a levelezések alatt tudtam, hogy Ő kell nekem.
De most ismét egyedül vagyok, nincs már Ő nekem, másba lett szerelmes. :(
Nagyon fáj, hogy elvesztettem, nem hiszem, hogy fogok még egy ilyen lányt találni, pedig annyi szeretet van bennem, amit még ki sem tudtam normálisan mutatni felé. :(
Interneten máshogy jönnek át a gondoaltok, érzelmek, főleg te vagy nagyon sebezhető sajnos, aki nagyon el akar hinni valamit és bemesél magának dolgokat.
Élőben próbálkozz szerintem. Az internet egy más világ.
Én pl. tök más vagyok a valóságban, mint interneten.
A smilek meg becsapósak nagyon és egyéb cuccok.
Az a kérdés,hogy mennyi idős vagy?
Fiatalon ha sok rossz tapasztalatot élsz át,akkor az mély nyomot hagy.
Akár egész életükre maradnak emberek egyedül emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!