Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találom a párom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom a párom? Nem értem.

Figyelt kérdés
pedig nagyon sokan szépnek tartanak sőőőt.. félre ne értsétek, belsőleg se mondtak még rosszat rólam (szemembe).Akkor mi lehet a baj? Válogatós vagyok, na de ki nem? nincsenek nagy elvárásaim, nem vagyok pláza cica, nem kell fullos kocsi(pedig sokan azt hiszik h ilyen vok).De legtöbbjük kellemesen csalódott.Nincsenek akkora dudáim mint egy lufi, de arányos vok:) félnek tőlem,unalmasnak tartanak, vagy szimplán üresfejű szőkének tartanak?
2009. jún. 8. 20:38
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jaah amugy 20/L
2009. jún. 8. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
tűnj ki valamivel, legyél titokzatos szerintem ez fontos
2009. jún. 8. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy az aki igazán szeret majd kiböki a szemed de te nem is képzelnéd róla.Csak járj nyitott szemmel.
2009. jún. 8. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Nézzük csak, mit is írtál:

"sokan szépnek tartanak"

Ha ez igaz, akkor sok "pályázód" van.

"Válogatós vagyok"

Úgy látszik, ez a válasz a kérdésedre.

2009. jún. 8. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem fogalmazd meg magadnak, hogy mi az, amire valójában vágysz egy férfiban, mit keresel, mi miatt válogatsz? Akár ide is kiírhatod, hátha épp erre jár, aki mellédillik.:)

És könnyebb úgy nézelődni, ha már tudatosan tisztában vagy vele, milyet is keresel (szerintem)

2009. jún. 8. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:
És még egy dolog, az előző hozzászólásomat kiegészítendő: sokan fontosnak tartják, még ha apróság is, hogy az ember ha írásban kommunikál, azt helyesen tegye. Tudom, én túlzásba viszem a dolgot, de sok rossz tapasztalat ért már, és valahogy úgy alakult, hogy nálam már egyik szűrőfeltétel, hogy ha a lány nem tud írni, akkor túl sokra nem is számítok tőle (műveltség, intelligencia, megbízhatóság, lelki mélység gyakran párban járnak). Pl. a 'vok', 'XD', meg egyebeket szerintem jobb kerülni, és az se árt, ha nagybetűvel kezdődik az a szerencsétlen mondat.:) Ne érts félre, segítő szándékkal írom amit írok, nem beszólás.:) Meg aztán én ilyen vagyok, ezért leírom, de nyilván sokaknál ez nem fontos egyáltalán. De akik kimondottan a normális (intelligens és okos) lányokat keresik, szerintem biztos ez is számít. (amúgy 24/F)
2009. jún. 8. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Édes Istenem, ha nőtől látnék az életben ilyen szép, hosszú összetett mondatokat, mint az előttem hozzászóló...

Lehetne akármilyen bányarém, bizony megpróbálnám vele!

27/F

2009. jún. 10. 04:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászóló, ez nem egy olyan oldal ahol kitétel a helyesírás, csak úgy megjegyezném h 4-5ös tanuló vagyok. Na de itt minek írjak helyesen? Eltudod olvasni nem? Sztem olvasható, és nem olyan szavakat rövidítek amik vmi felismerhetetlen hablattyá alakulnak utána.Ez nem egy hivatalos levél, vagy okmány ahol kitétel a helyesírás. A külalakomat miért nem osztályozod, kedves nagyokos??XD Az ilyen embereknek mint te, nem mással hanem saját magával van baja, és úgy vezeti le feszültségét h másokat b@sztat. Ja és csak annyi még h a rövidítés és a helyesírás az nem ugyanaz, ha úgy írom mondjuk a szőkét, hogy szöke akkor az helyesírási hiba, de a szerintem és sztem közt nem helyesírási hiba van csak stílusváltás. (ami nem helyes persze, de nem tiltott)
2009. jún. 10. 20:49
 9/11 anonim ***** válasza:
A stílus maga az ember. Nem én mondtam, nálam sokkal bölcsebbek.:)
2009. jún. 10. 22:38
 10/11 anonim ***** válasza:

04:29-es vok

Jaj, dehogy, ez nem Neked szólt, EGYÁLTALÁN NEM neked!!! A szituhoz képest neked tökéletes helyesírásod van, semmi kétségem, hogy ha tíz oldalt írnál, akkor sem lehetne belekötni. Gratulálok hozzá.

Csak olvasva azt a srácot, villant belém, hogy mennyivel az itteni átlag fölött van (veled együtt), és ezt ki is írtam magamból.

Mert - gondolom, Te is látod - borzalom, ahogyan a mai fiatalok írnak. Pedig a kommunikáció minden emberi kapcsolat és tevékenység alapja. És nem fogják fel, hogy hiába kerülik szóban a "Hö, g*ci, mi van, hun vagy" stílust, attól még írásban ugyanennyire csúnya a "Külömben amikor meg hallottam, láttam h ojan uninteligens, hogy az orrát turja az újával."

Hát nem?

És ez NEM az iskola, hanem az egészséges autoritás, a társadalmi hierarchia széthullásának hibája. De ez már hosszabb téma, mert MINDENHOL érvényes sajnos. Robogunk Amerika felé.

De Te, a srác és (remélem) én pl. nem.

És ez olyan felüdítő volt. :D

2009. jún. 11. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!