Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom a párom?
Sok szép lány van külsőre, de hol van az a lány, aki a szép külső mellett szép belső értékekkel is rendelkezik?
Nincs egy szép lány sem, aki méltó lenne, hogy szeressem és becsüljem?
21/F
A válasz írója 29%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:46
te meg hogy lettél így leszavazva? xD
remélem, hogy nincs igazad, bár egyetértek abban, hogy tényleg egyből azzal indítanak, ha ismerkedem velük utcán, hogy foglalt vagyok
de sokan csak lerázni akarnak szerintem
külsőre: inkább vékony, alacsony, szép arcú lányok jönnek be
belsőre: kedves, értelmes (de nem kell, hogy Einstein legyen csak látszódjon, hogy nem egy analfabéta primitív, bunkó lány), hűséges ( ribiket rühellem, sajnos sokkal találkoztam), humorérzéke is legyen ez nagyon fontos, lehessen vele jókat nevetni, tréfálkozni, tudjon igazán szeretni engem, mert én is nagyon ölelgetős, puszilgatós típusú fiú vagyok
én: külsőre ne várjatok csodát, de a képeim vagy a való életben ha láttok mindent elárul, hogy miért nincs sikerem
belsőre: kedves, érzékeny, sajnos sértődékeny vagyok egy kicsit meg elég makacs tudok lenni bizonyos dolgokban, viszont nagyon tudnék szeretni, ha találnék arra méltó lányt és érte sok mindenre képes lennék úgy érzem, amit megígérek azt betartom, szülinapokat nem felejtem el, de a névnapokat sajnos igen :D
hát írhatnék sok mindent magamról, de én inkább élőben szeretnék ismerkedni lányokkal, mert szerintem úgy lehet igazán őszintén meglátni a másik embert, írni mindent lehet neten meg
amúgy hajdú-bihari vagyok, bár tudom, hogy ha eddig akkor ezután sem fogom neten megtalálni a párom, de ha már itt a lehetőség akkor élek vele, ezért adtam meg a megyét, ahol élek
meg fogod találni,nyugi :)
csak még nincs itt az idő
20l
Azt, hogy nem méltó hozzám, a belső tulajdonságaira értettem.
Amúgy meg nem vagyok ronda én sem, sokan mondták már, hogy helyes vagyok és voltak is szemezések, de én nagyon félénk vagyok mondom, így nem merek kezdeményezni sem, hogy megtudjam tényleg tetszem-e azoknak a lányoknak viszont.
Sajnálom, de nekem alap, hogy csak ahhoz vonzódom, aki tetszik a többi lány havernak lehet max.
De mi így működünk, ezt a természet diktálja, a lányoknak meg nem a külső kéne, hogy az elsődlegese legyen, de nem fogod előadást tartani itt, úgyhogy befejezem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!