Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem találom a párom? (21/L)
Külsőmmel nincs gond, sok pasinak tetszettem már. De aki járni is akart volna velem az a kb. 2 srác, pont olyan volt, akik mellett nem éreztem jól magam, ezért nem lett belőle semmi.
Belsőre félénknek tűnök, de csak azért, mert ennyire kevésnek érzem magam, amiatt, hogy nem találok senkit. Aki jobban megismer, az tudja, hogy nem vagyok olyan félénk.
Nem tudom mi lehet velem a baj. Nem vagyok olyan válogatós se. Külsőtől függetlenül, szinte mindenkinek adok esélyt, hogy megismerkedjünk.
Szerintetek mit kéne csinálnom?
Miért baj az, hogy ad esély mindenkinek megismerkedni? Nem megdönteni hagyja magát, csak mondjuk beszélni vele 3 tőmondatnál többet.
Nem tudom kérdező, biztos nem jó környezetben keresgélsz. Próbálj más bulikba, közegbe, sportkulbba menni, hogy új emberekkel találkozz.
írtad, hogy sok pasinak tetszettél, de a legtöbb nem akart járni veled, ezt honnan veszed?
Attól, hogy nem kezdeményeztek még akartak volna járni, csak féltek, úgy gondolták nem elég jók neked, itt kellett volna jelezned, hogy hé öreg nekem megfelelsz és ezt és ezt akarom, amíg ezt nem teszed meg ne nagyon számíts pasikra.
képet nem szeretnék küldeni. azt mondják jó csaj vagyok, de úgyse a külső számít egy kapcsolatban.
valóban kéne máshol is ismerkednem, csak itt nem nagyon tudok hova járni :S
az is lehet h az volt a baj h nem jeleztem amikor kellett volna, h én is akarom, de nem tudom, hogy kell ezt jelezni? nem vagyok valami nagy pasi szakértő. meg romantikusabb ha a pasi csókol meg először.
Ha nem működik a kémia, nincs mit tenni igazából. Nem ismerik fel az emberek, hogy ez a szerelem téma nagyon nem feltétel nélküli, elég sokmindennek kell egybeesnie ahhoz, hogy kialakulhasson.
Mindenesetre szívesen elbeszélgetnék veled, mert így nagyon nem látszik, hogy bármi gond lenne veled, vagy egyszerűen csak kissé kerül a szerencse.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!